Цецка Цачева: Ще бъда Президент на всички Българи, Разочаровани от Лъжите и Кражбите на Политиците! Виж Тук:

Цецка, ЦецоЩе бъда президент на всички българи, разочаровани от политиците, заяви бодро днес Цецка Цачева и още по-бодро изрече първата си лъжа – президентската й кампания била надпартийна.

Е като е надпартийна, защо вчера ГЕРБ направиха цял панаир, като домъкнаха насила членове от цялата страна, за да запълнят цяла зала, а Борисови Цветанов откриха  предизборната кампания?  И то не скромно и политически мъдро, а нахъсано, с характерните за премиера закани: Ще ги бием, ще им покажем, ще ги пометем, ще гледаме тъжните им физиономии  и влажни очи… и цялото откриване остави усещане за надъхване на футболна агитка преди мач.

В него по свой маниер Борисов размаза всички опоненти, спря се специално на Орешарски, който перманентно му е виновен за всичко… и отново обяви Цачева за ”майката на нацията”.

Днес Цецка се опита да замаже положението, като обясни, че я нарекли така, понеже е жена: „Беше Емоционална препратка от страна на премиера, а аз се забавлявам на вицовете, които излязоха по този повод“. Е, дали се забавлява, или хвърля къчове заради издънката, само тя си знае.

Цецка БокоЦецка Цачева отказа да даде оценка и на Росен Плевнелиев, понеже мандатът му не бил свършил. Сякаш за пет години не успя да си състави мнение за клоуноподобния ни президент, или очаква да извърши чудеса от храброст през оставащите му три месеца. Или по-скоро да се дозакопае.

Членството си в БКП пък Цецка обясни с лидерските си качества: „Бях студентка в Юридическия факултет! Явно са били забелязани някои мои добри качества! Предложиха ми, аз приех и влязох в партията! Тогава бях убедена, че по този начин мога да работя в полза на България и на професията си“, удари се в гърдите тя, но не изпусна и да се представи като „демократ с партийна книжка в джоба“.

Желязната завеса й пречела да види как живеят в другите държави, но като дошла перестройката, веднага прогледнала и в душата си станала дисидент.

цветанов борисовТолкова таен дисидент била Цецка, че не казала на никого, докато Тодор Живков не паднал от власт! Едва тогава се осмелила да си преосмисли членството в БКП, тоест да абдикира. Разбирайте – като много службогонци и кариеристи да обърне палачинката и да потърси друг начин да си реализира амбициите.

Всъщност, историята с членството й в БКП и след това, показва поведението й на ветропоказател и не я прави различна от останалите кариеристи и нагаждачи по онова време.  Тя търпеливо чакала отново да й забележат качествата и да й предложат обществен пост… И разгеле, най-после Борисов дошъл на бял кон да я покани!

Цецка не я притеснява обаче, че аршинът на Борисов е двоен. Той нарече семейството на Бокова „някаква си комунистическа фамилия“, а избра за кандидат-президент също член на друга комунистическа фамилия. А партийната секретарка от Плевен Цецка скромно забрави да каже какво е работил баща й и какво самата тя. Точно в номентклатурния апарат!

ГЕРБ стават все по-смешни и жалки с всеки изминал ден.

Цецка не става за президент и това го показват коментарите под всяко нейно изказване.

Борисов залага на куц кон, в случая кобила, с или което иска да покаже, че и магаре да посочи, електоратът ще го избере… Или иска да изгуби умишлено тези избори!

Защото не Орешарски му изтегли заемите, не Орешарски се въртя като танцьорка на пилон пред Меркел и докара бежанците, не той строи бежански лагери и не заради него в България се вдигат на бунт цели села, а крайни националисти вече маршируват из софийските улици…

Да, най-вероятно уплашеният от собствената си некадърност Борисов иска временно да се покрие.

Засега зад широкия мъжествен гръб на Цачева, а после току виж избягал при фрау Меркел и се шмугнал под полата й.

Жалка ГЕРБерска картинка насред разрушена България! Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. Бойко е добър в едно: деградиращите си назначения и решения! Какво да очаква човек от Тъпоумен Интригант, борещ се за оцеляване!

  2. ТЪЙ КАТО И АЗ ПОПАДАМ В ГРАФАТА „БЕЗМОЗЪЧНИ“ , КАКТО НИ НАРЕЧЕ МАМКАТА НА НАЦИЯТА , ПРЕДЛАГАМ ДА НАПРАВИМ ПОДПИСКА И С ЕДНА ОБЩА МОЛБА О ТАКИВА КАТО МЕН , ДА ЗАВЕДЕМ ОБЩО ДЕЛО СРЕЩУ НЕЯ ЗА 5 МИЛИОНА ЛЕВА / тя ги има много повече/ и да ги дарим на на един пансион за сираци!@!!

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *