„Патриотите“ СЛУГУВАТ на джихадисткия Запад, който перверзно УБИВА всички СЛАВЯНИ! Вижте ДЪНОТО на „патриотичната“ НИЗОСТ!

Политическите възгледи на всички, които се доберат до властта в България се превръщат в отровна смесица от полуистини и откровени лъжи. В това отношение, така наречените „патриоти“ не правят никакво изключение.

Не трябва да ходим много далеч, за да покажем лъжите, с които си послужиха и на последните избори, и след това. Те, а и цялата им коалиция от „обеднели“, пардон обединени „патриоти“, твърдяха яростно и категорично, че имало пари за 300 лв. минимална пенсия. След като поеха „кормилото“ на властта, обаче,  се оказа, че МИЖАВИТЕ  300 лв. станаха 200 лв. и тяхното евентуално изплащане се мержелее някъде  за  края на тази или на  следващата година. Не се знае точно кога.

Е,  как се нарича неизпълненото обещание? Ако  някой не е наясно, ще му кажем:  Нарича се цинизъм и откровена лъжа.

Но лъжите на „патриотите“ не свършват дотук. За да угодят на своите господари от Запада, в последните дни около кризата в съседна Македония, Каракачанов и Джамбазки  изсипаха куп лъжи в  българското медийно пространство.

Джамбазки направо си твърди, без да представя никакви доказателства, разбира се, че Русия била организирала кризата в Македония. Това твърдение на лъжепатриота е толкова далеч от истината и лъха на такъв очебиен западен слугинаж, че не е нужно да се оборва. И въпреки това ще зададем няколко въпроса на самозвания „родолюбец“ г. Джамбазки.

Искаме да го попитаме Русия ли накара Тирана и албанското малцинство в Македония да искат АВТОНОМИЯ за районите, населени с етнически албанци? Русия ли  накара албанците, подкрепяни от Запада, чрез партията на Зоран Заев,  да  искат ултимативно властта, въпреки че загубиха последните избори? Русия ли ги накара да се опитват да извършат ДЪРЖАВЕН ПРЕВРАТ като избраха, в нарушение на Конституцията, за  председател на парламента един ислямски терорист и бивш полеви командир на така наречената „Народна освободителна армия“? Русия ли иска да разпарчатоса Македония като я раздели на малки кантони и кантончета? Най-накрая, Русия ли накара официалните представители на Вашингтон и Брюксел, почти мигновено да признаят Талат Джафери за председател на македонския парламент?

Кудкудякането на Джамбазки, че Русия е организатор на протестите в Македония си е откровенна лъжа. Но не по-малка лъжа е твърдението на другия „патриот“ Каракачанов, който ни обяснява, че кризата в Македония била инспирирана от председателя на партията ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски и от президента Георге Иванов. И по-точно от тяхната „цинична“ борба за власт.

Истината е точно обратната. Македонският президент е против опитите за суспендиране на Конституцията, против ликвидирането на Македония като  ЕДИННА държава и против разделянето й на малки албански кантончета. Против това е и Никола Груевски. Те двамата, заедно с протестиращия от два месеца македонски народ, се опитват да спасят Македония като единна държава и се противопоставят категорично на албанско-западните мераци да кантонизират страната.

Това ли, според вас е „цинична борба за власт“ г. Каракачанов? Да се бориш за спасението на родината си не е „цинична борба за власт“ неуважаеми г-не! Това е висша степен на морал и смелост. Но какво да ви разправяме на вас за тези неща? Та вие отдавна сте забравили какво е смелост и морал!

Следващото „патриотично“ внушение е, че всичко в Македония трябвало да се решава в рамките на Ес и НАТО. Първо, според българския народ, това се много опасни рамки, от които не можеш да излезеш. Ние се мъчим от 20 години да излезем от тези убийствени за България „рамки“, но все не успяваме.

Важното в случая е, че ЕС и НАТО нямат никаква работа в Македония. Тя не е член на нито една от тези организации. И слава Богу. Защото досега и Македония щеше да изчезне. Не ви ли е ясно г. Каракачанов, че Вашингтон и Брюксел са тръгнали на военен поход не само срещу Русия, но и срещу цялото славянство, важна част от което сме и ние, българите. Та нали ние дадохме „на вси славяни книга да четат“, както казва Народният поет Иван Вазов? Затова нас първи започнаха да унищожават в „рамките“ на ЕС и НАТО.

Вашингтон и Брюксел нямат работа в Македония и защото тя е СУВЕРЕННА държава, която трябва САМА да решава кое е добро за нея. Но вие патриотите, би трябвало най-добре да знаете това. Нали преди изборите проглушавате ушите на всички с този ваш „суверенитет“, който се изпарява яко дим щом се закачите за властта.

Само че НАРОДЪТ разгада много бързо вашия “патриотизъм“ господа обединени патриоти. И скоро ще ви отмери със същата мярка, с която вие го мерите. Така трябва да бъде според великия БЪЛГАРСКИ цар Калоян. И така ще бъде!

Автор Иво Македонски  Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. Думата „славяни“ е измислена едва през 1532г от хърватина Винко Прибоевич, раздута от абатът Мавро Орбини и пренесена у нас през 18-ти век от Паисий.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *