САЩ В КОЛАПС: НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИ С ПУТИН И РУСИЯ! Социолозите в Америка не вярват на очите си: Ето кой е най-популярния Политик зад океана! Виж Тук:

Путин с очилаУправляващите кръгове в САЩ, които надменно и пренебрежително наричаха Русия „третостепенна регионална държава от дълбоката азиатска джунгла“, от година-две насам смениха плочата. Силно уплашени от развитието на ситуацията те вече говорят за Путин и Русия, както провинциалните клюкарки злословят за своята Метрополия.

В хода на предизборната кампания за президент в САЩ, социологическите проучвания зад океана неочаквано показаха, че най-влиятелният политик не е нито Обама, нито Тръмп, нито Хилари Клинтън а… Владимир Путин!!!

И ако Русия и Путин ги нямаше, те трябваше да бъдат измислени, само за да има  какво да обсъждат  US-кандидатите за президент с избирателите си. Путин дотолкова е обсебил Тръмп и Хилари, че двамата не могат да кажат и едно цяло изречение, без да споменат поне два пъти президента на Русия.

Оказа се, че в предизборната надпревара в САЩ участват не двама, а трима души – претендентите за бащи на нацията Хилари Клинтън и Доналд Тръмп и… руският президент Владимир Путин.

Тръмп и ХилариВсичко започна с „признанието“ на Тръмп, че харесва повече Путин, отколкото Обама. Тръмп нееднократно заяви още в началото на предизборната надпревара, че той, за разлика от Обама и Хилъри, е в състояние да се „разбере“ с Путин. И че той, Тръмп, признава присъединяването на Крим към Руската федерация. Разиграването на „руската карта“ от милиардера-кандидат продължи индиректно със заявлението му, че не е съгласен Щатите да харчат толкова много пари, за да подържат НАТО и обяви, че неговата държава ще помага само на онези страни, които плащат вноските си в Алианса.

Това моментално създаде огромна популярност на Тръмп сред американските избиратели и в същото време, предизвика хиляди обвинения към ексцентричния кандидат от страна на неговите опоненти в Демократическата партия.

Стана ясно и нещо друго, за което никой в България не говори: Американският народ толкова много иска да живее в мир с Русия, че обикна Путин – Миротворецът, повече от собствените си президент, и кандидат-президенти.

Демократите на Хилари Клинтън, обаче, незабавно обсипаха Доналд Тръмп с хиляди компромати и обвинения, кое от кое по-абсурдни: Тръмп и Путин били свързани по тайнствен начин,  двамата били основатели на Ислямска държава, пак те отровили Хилари Клинтън… и още цял куп „ужасяващи разкрития“.

Разбира се нито едно от тези „обвинения“ не беше доказано, просто защото всички те бяха изфабрикувани в предизборния щаб на „демократите“, по метода на ЕЖК – една жена каза… „Приближена на Хилари  твърди…“, „лекарят на Клинтън заяви…“, „в социалните мрежи се говори…“.

Самата Хилари още в началото на предизборната надпревара, нееднократно заяви, че „експанзията на Русия и Путин спрямо суверенни държави като Украйна, трябва незабавно да се спре“, че Путин трябва да прекрати „ужасяващите бомбардировки над мирното население в Сирия“, че „основна роля на САЩ е да сдържа Русия и това трябва да се постига дори с цената на война“…

Госпожа държавния секретар на САЩ и кандидат за президент нито веднъж не спомена, че военният алианс, начело със Съединените щати, вече пета година бомби училища и болници в Сирия, а когато Путин, по молба на законното сирийско правителство, нареди на руските Военно-космически сили да влязат в страната и заедно със сирийските правителствени войски започна да изтласква и унищожава джихадистките отрочета на ЦРУ, тогава „обединеният алианс“ започна да бомбардира позициите на правителствената армия на Асад и да помага на терористите.

В един момент някаква психо-параноя обхвана щатските демократи и те забълваха „компромати“ за някакво въображаемото руско „вмешателство“ в изборите за президент на САЩ. То не бяха кибер атаки срещу сървъри и компютри на демократическата партия, не бяха заявления, че Путин и Русия подкрепяли Доналд Тръмп, не бяха декларации с искане руската преса да спре да пише за президентската надпревара и т.н. и т.н.

КремълНаложи се самият Путин да заяви официално, че не подкрепя никой от кандидатите, и че Русия е готова да работи с всеки, избран от американския народ, президент.

Доналд Тръмп, пък бе принуден да каже: „Аз не обичам, но и не ненавиждам Владимир Путин“.

В цялата бъркотия естествено възниква въпросът „Толкова ли е силна и изключителна Русия, че е в състояние да повлияе на резултатите от изборите в „най-изключителната“ държава на света – САЩ?

Така в сладки приказки и взаимни обвинения постепенно се срутва митът за свръхизключителността на Съединените американски щати, и техните сенатори, конгресмени, кандидат-президенти, вице-кандидат президенти. Политиците им се превръщат в обикновени провинциални клюкарки, които не могат да се сдържат да не побърборят колко по-силен и по-страшен е Руският Иван от огромната световна Метрополия, наречена Русия. Всесилната ръка на Путин и Русия започва да се появява  дори и на сън на любителите на „свободния свят“, които търсят някакъв „магичен“ начин да се отърват от своя нощен кошмар и като в наркотичен транс повтарят мантрите за руската сила, която трябва да се сдържа, но не е ясно още кой „герой“ ще се заеме с тази работа. Може би това ще сторят Арнолд Шварценегер, който се обяви против Тръмп, или някой друг холивудски супермен. Защото в реалния (по-скоро приказен) американски свят май не остана никой, който да съумее да се справи с руската „заплаха“.

Но каквото и да говорят демократи и републиканци, изводът е, че освен „изключителните“ САЩ, вече има и друга изключителна държава, с която те трябва да се съобразяват и това е мощната и непобедима Русия.

Автор Иво Македонски, Skandalno.net

 

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. ivo ti si velik da si jiv i zdrav milo umno i smelo momche gordeem se s tebe da jivee bratska rusia i bladimir putin i gospod vinagi da e s vas

  2. Естествено, много по-добре за България е да бъде с Русия, отколкото с която и да било друга държава. Но за жалост, сега когато западния свят е пред своя залез и момента е настъпил за събарянето на капитализма, Русия и Китай които са в началния стадии на същия този капитализъм, ще му удължат живота. И все пак по-добре с Русия, пък макар и под робството на капитализма.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *