Шок! Моделката Глория направила Изложба с Голи Фалоси! Виж Тук:

Глория запналаТози път продуцентите в Брадъра наистина задминаха себе си. Те изкопаха толкова много странни птички, че зрителите още не могат да ги смелят и преглътнат.

Поредната енигма е младата и устата Глория. 24-годишната софиянка е с разностранни умения – дефилира по подиумите, пее и рисува. На всичкото отгоре миналата година наредила в Италия изложба от рисунки на… мъжки пениси!

Информацията издаде Емануела, чиято майка е близка с тази на Глория. Явно двете жени си споделят доста неща. Емануела върна жеста на Глория, която часове преди това каза на всеослушание, че е чула от майка си каква е почасовата тарифа на фолкпевицата. Е, Емануела пък чула от майка си за изложбата на фалоси!

Двете дъщери не се обичат нито в Къщата, нито извън нея. Моделката вири нос, че има много по-престижна работа и непрекъснато натяква на Емануела, че е една проста фолкаджийка, в чийто речник има най-много 180 думи. Тя се гаври с облеклото й, с начина, по който съчетава дрехите си и се опита да я направи за смях, когато певицата се облече да излезе на участие. „Как можеш да сложиш черен дантелен чорапогащник и обувки в телесен цвят“, захапа Глория фолкпевицата.

„Няма ми багажа, прибрах всичко, нали съм номинирана“, оправда се фолкпевицата. „Длъжна си да предвидиш и да си оставиш нещо тук, не може да излизаш така на сцената. Една жена трябва винаги да умее да съчетава дрехите, да държи на стайлинга си, да знае кое с кое си подхожда. Аз например пресмятам всяка своя дрешка и дори да съм по тениска, спазвам правилата с какво да я съчетая. И съм най-стилната от вас“, изцепи се с огромно самочувствие Глория.

И за да забие поредния пирон в ковчега на Емануела, добави  – „Дори изродът Жана се облича по-стилно от теб!“

В хола настъпи пълно мълчание. Дори Жана не успя да смели казаното и чак след минута изписка: Кой? Аз? Изрод?

Глория й отправи надменна усмивка и каза, че употребила думата в хубавия й смисъл!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *