Щерката на Глория Чукна 20 с цяла Тълпа в Чалготека! (СНИМКИ ОТ ПАРТИТО) Виж Тук:

SiДъщерята на Глория все повече заприличва на жена и вече няма помен от  пълничкото и срамежливо момиче, каквото беше.

Сега тя успешно конкурира майка си с вид на истинска фолк фурия, доказвайки поговорката „Крушата не пада по-далеч от дървото“.  И двете имат силикон в устните и гърдите, и двете са обилно гримирани и се обличат с почти еднакви маркови парцалки.

Но Симона все още е детенцето на мама, затова отпразнува дългоочаквания си 20-ти рожден ден два пъти. Тя изкара единия празник в тесен семеен кръг и се наслади на скъпите подаръци, а след това подбра тайфа от приятели и ги заведе на чалготека в Студентски град.

Сим1Неотлъчно до нея стои  приятелят й Симеон, с когото учудващо за всички са заедно вече повече от три години и продължават да се обичат и разбират чудесно. Двамата даже бяха облечени в тон – с одежди в стилната черна гама.

Рожденичката буквално превзе клуба, в който празнува и дори взе микрофона да попее на гостите.

СимонаСимона още се колебае между поп-фолка и някой друг стил, но знае, че големият й успех и многото пари ще закапят точно от чалгата. Затова и на рождения си ден пял само турбо фолк.

Странно защо на снимката от рождения й ден почти всичките й приятелки също са облечени в черно, сякаш не са на рожден ден, а на траурна церемония.

Но важното е на душата им да е весело, а младежките цветове ще ги носят, като поостареят.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *