Шок! Миглена Ангелова Оплешивява! Виж тук:

Миглена коса скалпВъзрастта на Миглена Ангелова все повече й личи и единствено не се е отразила на стройните й крака, които тя с охота показва в Къщата на ВИП Брадър.

За жалост камерите са безмилостни и я показват в най-различни ракурси. Когато я снимат отгоре, те издават най-грижливо пазената тайна на водещата – оредяващата й коса. Там нещата са толкова зле, че прозира скалпът й. Мадам „Искрено и лично“ е внесла цяла торба с козметика и явно бори с всички сили косопада, но възрастта си казва думата.

Някои жени след менопаузата започват да губят косата си и Миглена явно е от тях. А не иска да пие хормонални препарати, защото ще напълнее.

Ако знаеше колко отблизо ще я дават, Ангелова изобщо нямаше да влезе в предаването. Камерата улавя и всичките й бръчки, а те са потресаващо много, когато извие глава на една страна, или не позира. А на шията й направо са се надиплили.

Миглена блъчкиНе мога да разбера каква мъжемелачка е и кой още тича подир нея, каза учудено Ирина Тенчева, с която Миглена започна война.

Мъжете също обсъдиха кой толкова се е затъркалял в краката й и какво намира в една дама на достолепна възраст.

Това обаче не пречи на мадам да се разхожда с високо вдигната глава и с шокиращо самочувствие, което черпи незнайно откъде.

И с остри думи да обижда съквартирантите един по един.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *