Щерката на Глория я направи баба

Симона гаджеДъщерята на Глория вече направи майка си баба, след като официално прибра гаджето си у дома.

Двамата го играят семейство, имат си отделна спалня и са завзели половината дом на фолкаджийката.

Гаджето на Симона Загорова – Симеон,  се премести да  живее в дома на Глория  в столичния квартал „Павлово“. За да не я изплаща по късна доба и да не тревожат майка й, младежът направо  пренесъл там няколко сака с дрехи и спокойно  нощува в обятията на любимата си и  под един покрив с тъща си, която явно няма нищо против.

 Двамата влюбени побързаха да обявят промяната в отношенията си, като си пуснаха обща снимка в социалната мрежа по пижами и отдолу закачливо написаха „Лека нощ на всички от нас!“. А останалите им фенове побързаха да им честитят и да им пожелаят да е лека и палава.

Симона и Симеон са гаджета  вече от години и буквално са неразделни. Това  лято даже  се появиха слухове, че искат да останат заедно завинаги, затова бързат да направят  сватба.

Глория беше в потрес, още повече че наскоро беше заявила, че може да си роди още едно дете. Сега обаче вместо нейно дете, е възможно да се наложи да дундурка това на дъщеря си. Тя се развилняла, теглила едно конско на наследничката си, която само преди няколко месеца беше абитуриентка и категорично й  забранила да подписва официално брак. Нямала нищо против младите да живеят заедно, хем ще са й  под око, но била против толкова ранна сватба.

Като всяка майка в началото примата  не одобряваше Симеон, но после се примири и даже вече го харесва, издават нейни дружки.

https://youtu.be/ah1jZKV8Fa8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *