Ужас! Младоженка почина на сватбата си /РАЗТЪРСВАЩО ВИДЕО/

младоженкаСватбено тържество в Египет се превърна в кошмарна трагедия!

По време на традиционната  брачна церемония в пред всички гости и камери,  булката изгуби съзнание, свлече се на стола, а минути  след това почина, хвърляйки в шок младоженеца и всички останали.

Присъствали на ужасната сватба са качили кадри  от кошмарния случай в интернет. Най-вероятно в памет на момичето, което никога няма да се омъжи, но беше на крачка да го направи. На видеото  се вижда как красивата булка и младоженецът смирено, но и развълнувано очакват момента, в който ще ги венчаят и ще станат съпруг и съпруга. Те стоят на столовете си един до друг и не се поглеждат, а слушат нещо, най-вероятно думите на човека, който ги жени.

Внезапно младата жена се опитва да си поеме въздух, видимо се затруднява, главата й се килва назад  и се отпуска, а после се свлича  на стола си. Младоженецът реагира светкавично, улавя я, дори я гушва, нарушавайки всички канони, но тя се изплъзва от ръцете му и пада на земята. В този миг всички близки се спускат към нея, младоженецът коленичи, но вече е късно.

По мнение на извиканите  лекари, булката  е починала за секунди, но никой не знае причината. Най-вероятно е имала вродено заболяване на сърцето или аневризма и от прекаленото вълнение по време на сватбения обет се е случило непоправимото.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/tBTAySCy5xI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *