Очаквано изгониха Кристина Димитрова и Люси Иларионов преди финала

Кристина ЛюсиОще преди да бъдат изгонени с смс-и от зрителите, всички, които следят ВИП Брадър бяха сигурни, че преди финала ще си тръгнат Кристина Димитрова и Люси Иларионов.

В Къщата има звезди и баш звезди, които не могат да бъдат пипани до последния ден. И сред тези баш няма как да се промъкне Люси. Той бе оставен като дразнител до последния момент, а след това излетя с нисък старт, а за целта вероятно бяха заздравили външната сцена, за да не се срути.

Колкото и да се правеше на мил и добричък, режисьорът не можа да скрие първо лакомията си и през цялото време вътре плачеше за храна и нагъваше огромни купи и чинии, често оставяйки другите гладни. Не можа да скрие и стратегията си да отстранява един след друг неудобните, докато се катери нагоре. Аз съм интригант, обичам интригите, каза той още във визитката си и го доказа вътре. Често пускаше фитили на останалите, те се скарваха, а той гледаше отстрани.

В същото време беше веселяк, пееше, танцуваше, мяташе се в басейна, разпръсквайки половината вода навън,  измисляше весели игри и с него нямаше как да се скучае.

Кристина Димитрова – обратното. Беше толкова постна и обрана, че често не забелязваха, че е в Къщата. Тя не се намеси в нито един конфликт, не създаде нито една интрига, бягаше от скандалите и показа, че е над нещата. Но такова поведение не се харесва на зрителите, които жадуват за зрелища, затова и си тръгна.

Освен това няма как на финал да са двама актьори и трима естрадни певци. Макар че сега са двама актори, двама представители на естрадата и един Джино.

https://youtu.be/riiTi_Lahu4

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *