Шок! Люси Иларионов в болница! Режат му стомаха, махат 80 кила!

люси операцияРежисьорът Люси Иларионов се подложи на уникална операция, за да отслабне. Той е в клиника в Анкара, където всички тлъстини от корема му ще бъдат изрязани, плюс част от чревния му тракт.

След операцията той видимо ще отслабне, а лекарите са обещали, че ще свали до няколко месеца цели 80 кила!

Иларионов беше строен и мечта за всички момичета. Той тренираше танци, правеше снимки, пееше и беше като магнит за жените. С течение на времето обаче се отпусна, започна да яде почти денонощно и да трупа килограм след килограм, за да стигне накрая ужасяващата цифра 160 кг.

Никакви диети не помагаха, а той пък и нямаше воля да ги изпълнява. Отпусна се, спря да спортува, спря да танцува и се отдаде единствено на яденето и на любимата си певица Ани Хоанг.

Сега той си иска предишната фигура и в същото време да стане баща. За целта обаче трябва да отслабне. След като никакви методи не помогнали, той се консултирал със специалисти в България. Свалянето на килограмите било сигурно само по оперативен път, но у нас такива операции не се извършват. Затова се наложило да отиде в Турция.

Там предложили да му сложат гастрален пръстен, който да намали възможността да се поглъща много храна, другият вариант бил – операция.

„Аз съм човек на крайностите и съм решителен. Избрах да ми изрежат голяма част от стомаха, останалата да стане като право черво. Така храната няма да се оползотворява изцяло, няма да се трупа около талията ми“ – признава режисьорът. Операцията вече е направена, но Люси още е в болницата за десетдневен период на наблюдение и възстановяване.

Лекарите му обещали, че до есента ще свали цели 80 килограма.

Доколко е ефикасен методът и заслужава ли си да си изрежеш стомаха, защото нямаш воля да пазиш диета, предстои да видим.

Операцията  струва между 7 500 и 10 000 евро и ще бъде излъчена по Би Ти ви. .

 

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *