Юксел Кадриев с пълна забрана за секс

Юксел Кадриев

Лекарите му забраниха да прави секс и да кара

Би Ти Ви водещият Юксел Кадриев се оплаквал твърде много пред близките си, че е останал на сухо по две направления. Заради няколкото операции които претърпя поради тежката форма на дискова херния, лекарите напълно му забранили да кара кола и да прави секс.

Първото не било толкова страшно, защото заплатата му в телевизията позволявала да се придвижва с такси из цяла София. Още повече, че той постъпил доста хитро и се спазарил с някакъв шофьор да го извозва при нужда и да му прави отстъпки като на редовен клиент. Понякога пък имал късмета да се примоли на някой от служебните шофьори и те го откарвали в тях.

Юксел Кадриев

Вторият проблем със секса обаче бил доста по – сериозен. Медиците му обяснили, че ако иска да се оправи не само не трябва да пипва жена, но въобще трябва да се подложи на пълно въздържание. Защото няколкото мига на сладострастие по време на еякулацията изразходвали ненужно мъжа, а на него му трябвали всички сили, за да се пребори с проблема.

Все пак на Юксел Кадриев му останало поне едно нещо, което да го радва в живота. Той нямал забрана да се отдава с мярка на любимите си тренировки по карате киокушин и поради това три пъти в седмицата ходел на занимания в базата на Левски – Спартак.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *