Край на „малките котета“! Божинов си намери Дърта Магарица! (Виж Снимките)

Божинов голямо котеВалери Божинов, който вече не е известен толкова като футболист, колкото с фразата „малко коте, се*с има ли?”, внезапно забърса „голямо коте“.

Плейбоят се забърка в любовна афера с 39-годишната красавица  Биляна Дол-Йенич, която според него изглежда 20-годишна.

Биляна в момента живее в Белград. Двамата се срещнали на бурно сръбско парти, а след това били забелязвани в дискретни ресторанти и на публични места. Те дори не крият връзката си, и както всеки път Валери документира със снимки и селфита новото си завоевание.

Техни приятели или самите те пуснаха в социалните мрежи  снимки, които недвусмислено показват доста близките им отношения и пламналата от пръв поглед любов.  На единия от разпространените  фотоси Божинов собственически е поставил ръката си върху стегнатото дупе на любовницата си, а тя закачливо е завряла  пръстче между копчетата на ризата му, сякаш всеки момент ще го съблече и ще го повали на тревата. На другата снимка двамата  заедно пушат наргиле, а тя е направила котешка муцунка.

Нещата са сериозни и както му е слаб ангелът на нашия, нищо чудно да се ожени трети път, коментират колеги на Божинов.

Новото коте на нападателя на Партизан също не е девствено в брачния живот. Доскоро Биляна беше омъжена за известния  германски футболист и настоящ треньор Томас Дол, който сега тренира в Унгария. Двамата се разделиха и сега дамата си е намерила утешител в лицето и най-вече тялото на нашия Божинов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *