Ще има ли Вип Брадър тази година ?

Вип Брадър
Вип Брадър пред провал

Скандалното шоу „Вип Брадър“ е изправено пред провал. Много български „звезди“ отказаха участие, а продуцентите на предаването нямат нито скрити козове, нито време.

Последната „Вип“-ка, която отказа да влезе в къщата на Брадъра, беше Сашка Васева. Тя яростно заяви, че каквото и да й предлагат няма да участва, защото има 2 деца, с които е ангажирана всекидневно. Разбира се, освен дупнишката Мадона, още много известни личности отказаха поканите за риалити шоуто. Миглена Ангелова също не пожела да се излага в ефир, като заяви, че колкото и труден да е живота, все още има хората, които отстояват принципите си. Отпадна и варианта с Валери Божинов, тъй като той все още е собственост на португалския Спортинг Лисабон, а от там му забраниха всякакви медийни изяви.

Нико Тупарев
Нико Тупарев трябва да спасява екипа си

Като изключим факта, че никой не иска да участва в новия сезон на Вип Брадър, Нико Тупарев има и още един голям проблем. Има вероятност, продуцентът да остане без редакторски екип, след като моторът на досегашните скандални издания – Ники Николов е решил да се откаже от Нова ТВ и да премине към „BTV studios„. Николов, стой зад всички успехи на Вип и Биг Брадър, но е започнал да усеща как Нико Тупарев  разделя приходите по свой си начин, като ощетявал Ники и целият му екип. Разбира се, Тупарев веднага е взел мерки и всички от екипа на „oldschool“  са на тиймбилдинг в Триград. След всички тези проблеми, все още не ясно дали тази година ще има Вип Брадър и дали „oldshool“ ще успеят да се сплотят. Ако до две седмици не се вземе единно решение, Тупарев може да остане без работа.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *