Шок! Пребиха гаджето на Валери Божинов

valeriГеят Кристиян Стойков, който стана известен от участието си в  „Биг Брадър”, е бил жестоко пребит от въоръжени с боксове и маскирани мъже.

Нежната душа била в Плевен и отивала незнайно къде, когато била причакана пред пицария. Тримата биячи съвсем лесно повалили жертвата си на земята, ритали я, блъскали я, а тя скимтяла като малко момиченце.

Кристиян бил толкова изплашен, че не подал жалба в полицията. Въпреки че бил със счупена ръка, два избити зъба и целия в синини. Той отишъл да му гипсират ръката и се покрил. Явно нападателите са го заплашили, че ако гъкне, ще се върнат да го довършат, смятат приятели на момчето.

То се върнало у дома и още се лекува, макар че инцидентът станал преди месец.

Кристиян

Според обяснения на Кристиян, го пребили някакви мъже, които били фенове на „Левски“ и тогава били в града заради някакъв мач.

Други обаче смятат, че Крис им е отправил неприлично предложение, мъжкарите се вбесили и го ступали.

Хомосексуалистът стана широко известен, когато обяви в Биг Брадър, че е бил гадже на Валери Божинов. Тогава гръмна сериозен скандал, футболистът се закани, че ще съди Нова телевизия и Нико Тупарев за клевета, после каза, че ще търси отговорност само от Кристиян. Но накрая в крайна сметка не заведе дело.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/RAgLTYHHv0o

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *