Изоставен Гей Подвел САЩ да ни Алармират за „Атентата“ в София! ЦРУ масово ни слуша и чете! Виж Тук:

баретиПълна бъркотия настъпи у нас, когато Държавният департамент на САЩ предупреди на страницата си във Фейсбук, че има възможна заплаха за атентат на спирка или автобус от градския транспорт  в близост до хотел „Плиска” в София.

Американците не само обявиха това в социалната мрежа, но и дадоха съвети на собствените си граждани в София да избягват района и да търсят други начини за придвижване.  В района няма линия на метрото, но пък има много оживени спирки и евентуален атентат можеше да вземе много жертви.

Родната полиция се разтича, а главният секретар на МВР Георги Костов заяви, че службите цяла нощ са работили и че сигналът за бомба в хотел „Плиска“ и квартал „Изток“ не бил единствен.

Работим на много фронтове, проверяваме всичко! Нека гражданите да не се сърдят, а да проявят разбиране, призова Костов. Вярно е, че им създаваме дискомфорт, но се налага да проверим всеки сигнал.

Първа популярна жертва на въпросния  „дискомфорт“ стана плеймейтката Елена Кучкова (Виж драмата на Плеймейтката ТУК), която заедно с приятелите си, стоя „арестувана“ от баретите в градинка под дъжда в продължение на три часа.

америка заплаха
Съобщението за бомба на официалната ФБ страницата на Американското посолство у нас!

Случаят с „Плиска“ и квартал „Изток“ обаче разяри и премиера Бойко Борисов. Той почти размаха пръст на американците, че създават паника и публикуват непроверени и неверни сигнали, предизвиквайки страх у гражданите.

„Ми няма такова нещо. Проверили сме и няма! Трябваше да се озовем на подадения сигнал, но то се оказа друга работа“, разлюти се премиерът.

Малко по-късно стана ясно, че в типичен стил на трагикомедия имало наистина заплаха за публично самоубийство чрез самовзривяване, но тя дошла от изоставен гей от афганистански произход. Еднополова двойка между българин и афганистанец се скарала и българинът зарязал гаджето си. Силно нараненият чужденец не могъл да преживее случилото се и в тон със световната обстановка заплашил, че ще се самовзриви от любовна мъка.

Дали заплахата е била по телефона, или в социалната мрежа, не е ясно, но е ясно едно – американските служби пипат здраво и са засекли заплахата.

Борисов нарече „абсолютно недопустим и некоректен“  начинът, който американските дипломати използваха – да пуснат в социалната мрежа  информацията за готвен атентат.

В размяната на реплики и дуплики, в обвиненията и замазването на положението стана ясно едно:

Подслушват ни. И нашите, и американците.

Следят ни кореспонденцията.

Следят ни по телефона, в интернет и в социалните мрежи…

Живеем в огромен Биг Брадър щом една частна гейска драма придоби международен отзвук и почти стана причина за дипломатически скандал.

А баретите ни тичат напред-назад… но дано наистина не се случи нещо сериозно у нас, защото… Дали ще се справят?!

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

3 коментара

  1. А сега да хванат гея и да го пратят за наказание в женския затвор

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *