Шок! Меркел си Направила Селфи с Кървавия Терорист от Брюксел Наджим Лашрауи

Меркел - селфиГореща снимка обиколи за нула време социалните мрежи в Европа.

А въпросът е снимала ли се е Ангела Меркел и правила ли си е селфи с издирвания от белгийската полиция за взривовете на летището в Брюксел терорист Наджим Лашрауи?

Този въпрос буквално разтресе мрежите и набира страшна сила. Във Фейсбук беше публикувано трогателно селфи на канцлера на Германия с млад арабин, който позира гордо и  я е прегърнал. Мъжът е като две капки вода в лице с един от касапите в Белгия, които  превърнаха столицата й в кървава баня.

Приликата между двамата мъже е повече от поразителна и много хора се чудят дали човекът от снимката не е същия, който беше мозъкът на терористичната акция в Брюксел. Повечето от хората, коментирали снимката, твърдят, че Меркел се е снимала точно с Наджим Лашрауи. След това същото лице бе заснето  от камера на  летище „Завентем“, малко преди зловещия самоубийствен атентат, станал във вторник и разтърсил света. .

Лашрауи е  бил издирван и във връзка с атентатите в Париж.

Дори да не е той на селфито, а някакъв негов двойник, навсякъде ври и кипи, а Меркел отнася доста обиди и закани.

Според бесни европейци, вината за нашествието от бежанци е нейна. Тя ги вкара в Европа, а те безнаказано щипят, насилват, убиват, взривяват… Фрау Меркел продължава да ги посреща с отворени обятия, сякаш е сляпа и глуха какво се случва.

В коментарите има крайни изказвания и призиви: от настояване всички мигранти да се върнат по родните си места, до искане Меркел веднага да подаде оставка и да поеме вината за превръщането на Европа в бойно поле между две религии. Гневните европейци сипят огън и жупел из форумите и по повод безсмислените невинни жертви, които Стария континент дава почти през ден, докато се опитва да помага и да интегрира враждебно настроените нашественици.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/2s0ai3p7qJk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *