Шок! Кучкова си щракна най-милото и го пусна на феновете

Кучкова бюстЕлена Кучкова успешно конкурира Златка Димитрова и показва снимка след снимка.

И докато Златка не се слави с особена фантазия и предимно прави идиотски муцунки пред камерата, смятайки се за оригинална, то Елена  доказа, че една жена просто няма граници в изобретателността си по отношение на селфитата, които трябва да зашеметят феновете. Плеймейтката избра най-точния ракурс и си направи селфи на… гърдите. Красавицата успя да ги покаже така, че  без да разкрива много гола плът да предизвика въображението на зяпачите.

Така тя постна в профила си, ако не най-милото си, то най-скъпото си телесно оборудване, което притежава.

Снимката е след новогодишния купон на Кучкова, когато тя се е прибрала уморена призори, но не чак толкова, та да пропусне да се увековечи и тогава да се съблече е да се опъне в леглото.  „След много танци краката ми искат почивка“, пише тя под снимката в профила си във Фейсбук.

След като няколко дни поред плеймейтката намекваше, че е скъсала с гаджето си и ронеше сълзливи проникновения за любовта и раздялата, явно сега е решила да забрави и да се отдаде на купони. Тя  не спира да публикува фотографии на всевъзможни светски събития, на които е била поканена и по този начин да дразни завистниците и най-вече два пъти по-дъртичкото си гадже.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *