Елена Кучкова зарязана, след като лъсна депесарското й гадже?

0

Кучкова цшциЕлена Кучкова е изпаднала в странно и сълзливо настроение.

Тя качи на стената си във Фейсбук  припева от песента на Преслава „Ако утре ме губиш”:  буквално цитира: „Ще ме целуваш ли до несвяст, ще кажеш ли най-важното нещо за теб съм аз, ако утре ме губиш?!”

Плейметката със сигурност  изпитва дълбоко и разтърсващо  любовно разочарование.  На какво се дължи то и той е разбил сърцето й, никой не знае. Само дни, след като стана ясна критата дълго тайна, че мъжът до нея е шефът на ДПС – София Любомир Ников, тя първо замълча стресната, не реагира на никакви въпроси на журналисти, а после буквално „зарина” стената си в социалната мрежа с постове за нещастната любов и наранено сърце.

Някои от изписаните откровения носят и недвусмислени послания към този, който е  наранил сърцето й. В друг пост извън тъжната песен на Преслава, плеймейтката намеква и за причините, довели до съответната раздяла: „Любов без уважение не стига далеч и не се издига нависоко. Тя е ангел само с едно крило”, споделя блондинката.

Кой я е наранил и защо? Дали Любомир е бил бесен от разкритието, че е неин любовник и партийно е бил посъветван да я изостави? Дали самият той не е кацнал на друга красавица? Или Кучкова просто е във временна депресия, гадаят феновете й.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *