Шок! Фашистката власт на Украйна се самозабрави! Съди певица заради селфи с Киркоров

киркоров селфиУкраинската прокуратура обяви, че ще привлече към отговорност певицата Ирина Билик за незаконно пресичане на границата на страната.

Според промененото законодателство на Украйна вече   пресичането на границата с Крим е престъпление и е против правния режим на Украйна, който нарича Крим своя  „временно окупираната територия“. Заради това  певицата ще трябва да бъде глобена със сума до 5100 гривни и я заплашва арест за 15 денонощия или принудителен труд.

Атаката  срещу Ирина Билик започна, когато  тя бе забелязана на фестивала „Детска Нова вълна“ в Ялта и то в прегръдките на отявлени врагове на станата, или по-точно смятани за такива.  Киевските власти ата  посрещнаха на нож  снимката, която певицата сама качи в социалната мрежа. Тя си направила селфи  с Филип Киркоров и композитора Игор Крутой, но което тримата са се прегърнали и се усмихват. Това нарани  националистическите чувства на украинците и те изпаднаха в ярост и  обвиниха Ирина  в „родоотстъпничество“.

Филип Киркоров беше изумен и иронично коментира нелепата ситуация. Той застана зад  своята приятелка, защити я, каза, че музиката не е политика и допълни, че с гордост ще приеме ако то на името му влезе в  „черния списък“ на киевските власти, защото е журирал детския конкурс. Остава загадка защо все пак на конкурса се явиха и украински деца и дали те и ръководителите им също няма да бъдат наказани.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *