Падение! Ласкин се напил и отрязал косата на жена си!

aleks-sarchadjieva-big-brotherПрическата на Алекс Сърчаджиева не била нейно желание за пълна  промяна или спонтанен  изблик в жегите, издадоха колегите й.

Причината за доста късата й подстрижка е собственият й съпруг  Иван Ласкин.

След стабилна почерпка с уиски в жегите той решил да покаже кой е мъжът в къщата, грабнал ножицата и  накълцал дългата коса на любимата си в изблик на пиянско умопомрачение.  Кошмарната сцена се случила малко преди старта на Брадъра,  след като Сашка направила един от малкото си семейни бунтове и му казала, че не иска да легне с него в леглото и й писнало да й иска секс пиян.  В такива моменти той ставал много  агресивен и нетърпим, на което нежната му половинка вече трудно издържала.

За да избегне поредното насилие в леглото, тя тръгнала да напуска дома им и да спи при приятелка, докато бащата на дъщеря й поизтрезнее. Актьорът обаче побеснял, решил да й покаже кой командва вкъщи, спипал я в ъгъла и защракал  с ножицата красивата й дълга коса. Актрисата се разхълцала от изненада и избухнала в плач.

„ Хайде  да видим, като ти направя аз прическата, ще посмееш ли да отидеш при приятелката си“-хилел се насреща й той, а после се похвалил на другарите си по чашка какъв мъж на място е.

На Алекс се наложило да се остриже късо, той като някои кичури били резнати почти до корен. А сега стилистите се чудят каква прическа да й направят, за да не изглежда еднаква всяка вечер, но при къса коса това е почти невъзможно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *