Шок! Николета боядисва косата на щерка си

Николета остарялаНиколета Лозанова отново хвърли в потрес български майки, след като пусна в мрежата с снимка на дъщеря си Никол като червенокоска.
На фотото се вижда ясно как хлапето стои със завидно търпение във фризьорски салон, докато му боядисват косата. То нито мрънка, нито се цупи, явно отдавна е свикнало на процедурите по разкрасяване и ги смята за нещо нормално.
Никол, която на 1 април ще навърши четири години, с бодри стъпки върви по пътя на майка си. Преди време Николета беше показала как пържи детето на солариум, за да има подходящия тен, а сега пък вече го води на фризьор, за да е в крак с модните тенденции и да бъде в червено.
По-наблюдателни пък забелязват, че за всички снимки Лозанова старателно гримира дъщеря си.
Николета детеЕй, жено, каква майка си? – ядосват се млади родителки. Кога това момиченце ще има детство, защо му го отне? Защо не сме видяли досега снимка на Никол на люлка или пързалка, или как си играе изцапана в пясъчника? Сещаш ли се какво причиняваш на детето си? Превръщаш го в една малка кифла отсега, изкривяваш му психиката, разсипваш му безгрижното детство.
Кога ще играе на кукли, кога ще тича след топката?
Това са най-меките коментари, които шашнати майки пишат под снимките от фризьорския салон.
Но Николета не се трогва и отсега превръща момиченцето си в свой образ и подобие.

ВИЖ ВИДЕОТО:
https://youtu.be/yi9lPF4jGCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *