Щерката на брат Галев: Свирколета е болезнено тъпа!

Николета АзияЩерката на издирвания от интерпол дупнишки юнак Пламен Галев – Светлана показа за кой ли  пореден път колоритен изказ  и яко „нахрани“ егото на родната плеймейтка Николета Лозанова. Светлана, която учи в Лондон, коментира в профила си във Фейсбук последната дуетна изцепка на ромския славей Азис с Ванко 1. – „Като тебе втори няма“. В клипа  НиЛо цинично и  предизвикателно върти силиконови форми, а текстът  буквално кърти мивки.  Вероятно шашната от безумния текст,  дупничанката пише:

„Или Азис си прави страшно голяма гавра със Свирколета. Тя  или е болезнено тъпа, или изобщо не чува какво се пее в песента, или за слава е готова на всичко: “В твой стил е всеки да подбираш, oт легло в легло бавно да умираш, да си те подават вече стана банално, дори когато плачеш е комерсиално, oт булевардно момиче до поп фолк икона“.  Това са само част от „стиховете“, а Ванко 1 добавя „Вдигнала си вече цената, в джоба му бъркаш още от вратата“. Ако това се пееше за мен, щях да им счупя главите, а не да се гърча  на канапето и да си вадя силикона от радост. Направо  съм потресена!“, категорично пише щерката на Галев.

Под поста й веднага  се нанизали коментари на нейни приятели и случайни познати– един от друг по- „сочни“ по адрес на бившата на Валери Божинов и на самия футболист.

Аз даже си пуснах версията на песента  с текста,  защото не бах сигурна, че чувам правилно. То и наистина как да повярваш, че чуваш това:  „А тя, милата, се гърчи полугола и се кефи“, констатира с ужас  Светлана Галева.

Наистина и ние си пуснахме видеото с текста, защото също не повярвахме на ушите си. Завоалирано, уж пеят за Азия, двамата певци всъщност размазват Николета с подробности от нейното минало и сегашно поведение и открито се гаврят с нея, а тя се прави, че роса капе.  А може би вече пердето й е паднало дотам, че не усеща иронията и се гордее с действителността.

За по-голяма „дискретност“ клипът е направен в приглушена светлина, почти черно-бял с червеникав оттенък, който пък е символ на разврата и оргиите.

Макар и на един месец, песента е събрала 400 хиляди гледания, а комантарите под тях са, меко казано нецензурни, а повечето от зрителите са направо потресени. Само Николета е щастлива…

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/vmi5hFi2nzk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *