Ужас! Извънземни преследват Орлин Павлов! Певецът в Паника!

ОрлинОрлин Павлов е сред певците  с най-странните и смешни на вид фобии.

Едни се страхуват от тъмното, други от високото, а Орлин  изпитвал див ужас  от извънземни.  Той се боял да гледа в небето нощем, за да не види летяща чиния. В най-големите му кошмари малки зелени човечета го отвличали на друга планета и го измъчвали.

Голямата му детска мечта била като на повечето момчета да стане космонавт, но меракът му бил попарен от перспективата да не срещне същества от други планети, които да му направят нещо лошо.

Явно като малък е прекалил с книгите от научната фантастика или с филмите, но на няколко пъти сънувал кошмари и оттогава имал фобия от всичко с извънземен произход, дори и на картинка.

Приятелите му знаели за  параноята, която го тормози от години и често си правели майтап на негов гръб. Когато му идвали на гости, непременно някой зевзек носел  пластмасова летяща чиния, или зловещи   фигурки на извънземни. Понякога му ги подарявали, понякога пък ги слагали на стола му или под салфетката му. Те винаги се забавлявали лудо с физиономиите на Орлин. Той не пискал като мадама, но лицето му се променяло, прежълтявал и започвал да заеква.

Това предизвиквало луд смях у гостите и непоносим стрес у певеца, който просто не можел да гледа такива неща и лудо се страхувал от тях.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/72FcUrzn8Zc

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *