Банковата сметка на Поли Генова Тежко Набъбна! Певицата Забогатя като Крез!

Поли ГеноваКариерата на Поли Генова тръгна устремно нагоре, след като беше зациклила цяла година.

Упоритото момиченце, което пее още от ранното си детство, сега се наложи на музикалния пазар и стана фактор в българската музика. Мощен тласък в кариерата обаче неочаквано й даде не пеенето, а ролята й на водеща в Детската Евровизия. Тогава Генова показа невероятния си талант да владее масите, да им въздейства, да накара цяла Европа да я следи със затаен дъх и да очарова зрители и участници.

Веднага след това певицата стана водеща на предаването „Българският Топ 40“ по БНТ, което скоростно събра завидна зрителска аудитория, жадна да чуе нещо различно от чалга. Освен това сценичното й присъствие е много силно, има артистичен талант и на фона на мънкащата Николета например, Поли си е жив роден оратор. А както се говори, и добре заплатена.

Рекорден хонорар пък договорила с Маги Халваджиян за участието си в „Като две капки вода“. Маги упорито следи руската телевизия и прекрасно знае, че миналата година победителката в Евровизия Полина Гагарина беше участничка в същото шоу, през май прекъсна участието си, отиде на Евровизията -и я спечели!

Сега явно е решил да работи по същата схема, не толкова да вдигне рейтинга на Поли, колкото на предаването си, тупайки се в гърдите какви звезди е избрал и каква слава носят на страната те. И че при него случайни хора няма.

За да се прави Генова на маймуна, за да приема всякакви гротескни образи, хонорарът й бил най-високият след този на Преслава. Говори се, че тя взимала по 10 хилядарки на месец, за да имитира една или друга звезда и да се появява на сцената дори като Рафи.

Още по-голяма сума певицата ще вземе, ако спечели Евровизия, а засега нейната песен е фаворит според проучванията и залаганията.

Така малкото момиченце от „Бон-бон“ най-после сбъдна мечтата си да е известно и богато. Което пък предизвиква сума ти клюки и завист сред колегите й в бранша.

ВИЖ ВИДЕОТО:

https://youtu.be/TwH2VU7Vqss

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *