Шок! Извънземни съветвали Путин да се опъне на американците

извънземниБритански политик от Лейбъристката партия, който е общински съветник в град Уитби излезе с феноменално разкритие, че руският президент Владимир Путин е в пряк контакт с извънземни и съветван за конфликта в Украйна от рептили, пише “Дейли мирър”.

Според Саймън Паркс украинската криза си има логично обяснение, защото в нея била замесена и раса влечуги от друга планета, които насърчили действията на руския президент. Паркс нарича рептилите Северняците и е убеден, че те са дали рамо на Путин да спре американското влияние в региона, за да не превземат цялата земя. И да се намали влиянието им и в ЕС. “Именно Северняците са посъветвали Путин да се възпротиви на САЩ и са му помогнали със съвети, а за да не го стреснат, добили образ на обикновени руснаци”, твърди Паркс.

Лейбъристът е обсебен от идеята за извънземните и не за пръв път развива стройни теории, в които непременно и неизменно са замесени те . В предишни свои изявления той обяви, че изгубил девствеността си от извънземна дама, когато бил само на пет годинки. Самият той е сигурен, че негов биологичен баща не е мъжът на майка му, а рептил от Северняците, който се вселил за кратко в тялото на баща му по документи.

Преди време в популярно шоу на английски телевизион канал Паркс довери, че познава извънземните, те му били приятели и правел пълноценен и горещ се*с с рептили най-малко четири пъти в годината. Те пък му давали и политически и житейски съвети и го направлявали в кариерата му.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *