Владимир Путин взе 8 дан по джудо

0
Владимир Путин

Президентът на Русия Владимир Путин се пребори за осми дан в джудото, съобщи шефът на световната федерация Мариус Визер. Той допълни, че държавният глава е спечелил повишението непосредствено, след като отбеляза своя 60 годишен юбилей.

Хора от спортните среди издават, че осми ранг е доста добро постижение. На практика следващия девети ранг означавало, че си голям майстор. Най – високата десета степен пък била притежание една на неколцина души в целия свят.

Владимир Путин и Бойко Борисов

Владимир Путин започва първоначално да тренира бойно самбо, което е официалният спорт на тайните служби КГБ в Русия. След това обаче се насочва към джудото. Самият той е създал ръководство по джудо тренировки и заедно със световния първенец Ясхуро Ямашита са записали ДВД с нагледни инструкции. Сега Путин е почетен председател на бойните изкуства, а неговите имиджмейкъри непрекъснато използват тренировките му, за да покажат, че той е във върховна форма въпреки възрастта.

Според маркетинг специалистите именно тези мъжкарски прояви на Владимир Путин са в основата на неговия политически успех. Те припомнят, че доста често той се снима в различни интересни сцени, като например кара кола от Формула 1, спуска се под водата с подводница и така нататък. Преди няколко седмици самият той обаче призна, че голяма част от „приключенията” му са режисирани, но въпреки това от тях все пак имало голяма полза за целия свят.

Виж как Путин хвърчи при птиците:

http://www.youtube.com/watch?v=Ou_PKKwv3yA

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *