Щерката на Иван Ласкин лудна по Черната Златка

Иван Ласкин пиеДъщерята на Иван Ласкин и Алекс Сърчаджиева – София силно си паднала по Черната Златка. О, времена, о нрави! – оплака се лицемерно актьорът на страницата си във Фейсбук. Докъде стигнахме, накъде отиваме.

Интересното в случая е, че малката изобщо нямала желание да се среща с плеймейтката, но баща й я взел със себе си, като отишъл да пие кафе със Злати. Защо е направил сглядата, като гневно се пенеше от екрана срещу чалгата, силикона и фалшивите жени-златотърсачки, само той си знае. 8Може пък да му е домъчняло за брадъра, за скъпото уиски, което се лееше в устата му като река, за вечните спорове, пък и за…легендарния бюст на плеймейката. Така или иначе той помъкнал детето със себе си, а то пък веднага се лепнало за хубавата какичка да си поговорят. Малката била общителна, Златка можела да контактува безпроблемно с деца, така че двете си прекарали чудесно. И все пак по-голямата заслуга е на дъщеря ми, тя разчупи ледовете и й влезе под кожата, хвали се Ласкин.

Веднага негови приятели започнали да го бъзикат защо се е срещнал с плеймейтката и за какво имат да си говорят. За история ли, за география, или за прогнозата за времето. Други пък намекнаха, че актьорът не е особено ангажиран в театъра и си търси повод да седне с когото и за е в заведение и да изпие едно питие. В своя защита той написа, че във всеки човек има нещо добро и хубаво и най-безпогрешно го улавят децата.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/3rqrKcI8bCs

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *