Яна Кузова от „Забранена любов“ : Няма да простя на татко, че ни изостави заради Вихра

Яна Кузова от "Забранена любов" скарана с баща си

Младата актриса Яна Кузова е в жесток конфликт с баща си – Милан Кузов, който нашумя като любовник на ти ви водещата Вихра. След като напуснал отново семейството си заради „отчаяната съпруга”, дъщерята на оператора от БНТ се зарекла повече да не вижда родителя си.

Милан Кузов зарязал съпругата си Габриела дни преди 60- годишния й юбилей. Яна била много разочарована от баща си и заявила, че никога няма да му прости предателството. Актрисата поставила ребром въпроса пред баща си и го накарала да избира: или децата му, или любовницата му. Операторът обаче вече бил взел решението – да се събере с дългогодишната си изгора Вихра.

Всички близки на семейство Кузмови са шокирани от избора на Милан. Въпреки че дъщеря му Яна се зарече да не му проговори повече, според мнозина двамата след време ще се сдобрят. Всеобщото мнение е, че Милан е чудесен баща и затова рано или късно тя ще му прости.

Яна Кузова отказва да говори публично за отношенията с родителя си. Съпругата му Габриела също мълчи по скандала. Ударът е огромен за съпругата на Милан. Габриела е тонрежисьор също в националната телевизия. След срама, който преживява заради похожденията на мъжа си, обаче е напълно съсипана.

Откакто Вихра се нахлу в живота на семейството преди десет години, всички са под непрекъснат стрес. Милан е като заслепен и не се интересува нито от чувствата на жена си, нито от чувствата на дъщеря си.

Яна Кузова нашумя с участието си в „Забранена любов“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.