Юксел Кадриев съди бившата си съпруга Бонка

Водещият на новините по Би Ти Ви заведе дело срещу бившата си жена Бонка, за да й отнеме родителските права. Двамата засега пазят пълно мълчание по случая. Причината за делото е желанието на Кадриев законно да лиши Бонка от правото й да вижда редовно дъщеря им.

Въпреки че този път не вдигнаха шум по медиите, репортери се появиха пред заседателната зала, за да научат повече подробности. Щом ги видя обаче, Юксел Кадриев започна да сипе заплахи срещу тях. Водещият изсъскал, че ще ги даде подсъд, ако публикуват снимка от делото.

Новинарят съди бившата си съпруга Бонка, за да й попречи чрез закона да се среща с дъщеря им Габриела. Юксел има попечителството върху детето, но майката има право на редовни срещи с нея. При развода си с Кадриев, Бонка доброволно предостъпва родителствите права на бащата заради кариерата си

Бонка извоюва кратка победа

на оперна певица, която е свързана с много пътувания.

Само преди няколко месеца, бившата съпруга на водещия от Би Ти Ви му вдигна чутовен скандал чрез медиите. Бонка го обвини, че цяла година крие детето от нея и не й позволява да го вижда. Разправията обаче премина в остри атаки между бившите съпрузи. Оперната певица разкри шокиращат истина за раздялата си с Юксел – спипала го на калъп с мъж! После го обвини, че чрез връзки се настанил в луксозен общински апартамент срещу символичен наем.

Кадриев също не й остана длъжен, въпреки че запази по- голямо самообладание. Новинарят обвини бившата си, че изобщо не се интересува от дъщеря им, а се сеща за нея от дъжд на вятър. Накрая, все пак Юксел се видя притиснат от непрекъснатите медийни атаки на Бонка да й позволи да се срещне с детето им.

Наскоро Юксел лежа в болница заради операция на дискова херния. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *