Кой е 14-ят участник в Биг Брадър? Вижте сами:

КристиянНикой досега не се сети, че в тазгодишния сезон на Биг Брадър участниците са с един по-малко от обявените.

14 души ще прекрачат прага на Къщата, гласеше ежедневната реклама. Но колкото и да броим, те са само 13 и не стават повече, въпреки че самочувствието на някои е  за двама.

Оказа се, че продуцентите държали няколко скрити коза и се чудели кого да вкарат.  След като пуснаха да се излага меката китка Кристиян, той даде толкова много от себе си и изнерви и зрители, и съквартиранти, та дори самия Брадър. Затова 14-я участник остана отвън и всички от екипа са на мнение, че трябва да изчакат, докато метнат вътре поредната бомба. 

А тя е още един представител на особената  сексуалност –  изключително атрактивен травестит. Той не бил пуснат вътре още на  старта на риалитито, защото от екипа решили, че ще е прекалено. Двама обратни в една къща са прекалено много дори за скандално предаване като това.

И без атрактивния травестит вътре са достатъчно изнервени и вече си налитат на бой. Кристиян беше на ръба да получи няколко шамара, но мъжете дръпнаха бармана Пламен и вбесения бизнесмен Цецо настрани и предотвратиха боя. Крис пък се оказа хем атрактивен, хем лабилен. В мига, в който го лишиха от титлата шеф на Къщата, той се разплака и си събра багажа, твърдо решен да си ходи. Жените майчински го утешиха, а после зад гърба му го номинираха за изгонване, защото знаят, че такъв тип играчи се толерират от предаването.

Но те не знаят, че в мига, в който момчето с женското гласче излезе, ще влезе силна жена, която всъщност е мъж, или обратното. При травеститите никога не е сигурно докъде са стигнали в трансформацията.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *