Явор Бахаров Избяга от България! „ВИП Брадър“ го съди да плати 80 хил. лв. неустойка! Виж Тук:

Явор гавра ЖанаАктьорът Явор Бахаров, който сътвори чудовищен скандал във „ВИП брадър” избяга в чужбина.
Вероятно е сметнал, че така цялата му хитра издънка ще се забрави и продуцентите на риалити формата ще му простят. Продуцентите обаче не само не забравиха тънките му сметки и пазарлъци,  но и го дадоха на адвокатите си. А те пък прецениха, че Явор не само няма да получи хонорара си от 50 хиляди лева, но и дължи 80 хилядарки неустойки на предаването, които са записани в договора му, а той го е подписал.
Припомняме, че по време на престоя си в Къщата, малкия Бахаров влезе в изповедалнята и започна да изнудва Биг Брадър да го пусне да си ходи, като в същото време задържи заработения си хонорар. В противен случай актьорът заплаши, че щял да започне да дава интервюта и да оплюе цялото предаване, като го обяви за манипулативно и лъжливо. А ако го пуснат да си иде с парите – щял говори само хубави неща.
Продуцентите обаче не се поддадоха на изнудването и го изгониха, като пред цяла България и пред съквартирантите излъчиха изнудваческите му разговори в изповедалнята.
Веднага след финала на шоуто Явор бе пратен на заточение в чужбина от брат си Захари, който го посъветвал да си държи устата затворена, защото всяка негова дума може да утежни положението му.
Захари в момента се опитва да замаже поведението на къдрокоското и да измоли от продуцентите поне да не го съдят за неустойки. Понеже брат му нямал пукната пара и трябвало да ги плаща той.

Според близки до артистичното семейство, Явор бил свикнал винаги да минава метър и да изцежда парите на всеки, с когото се е хванал. Във филмите си вдигал хонорарите, в предаванията изнудвал водещите с мръсни отмятания от уговорката в последния момент и често-често заплашвал, че няма да се яви на работа.

В момента брат му, който вече е свикнал с ролята на спасител и на човек, който плаща за щуротиите на Явор, преговаря с продуцентите и се моли да му бъдат опростени дължимите суми. Удрял го и на чувства, че момчето било импулсивно, младо, зелено… И все още не мислело, когато извършва някоя неразумна постъпка..

За продуцентите на риалити предаването обаче нещата са доста по-деликатни. Защото ако сега простят на Явор, вече никога няма да са сигурни, че и на други звезди няма да им хрумне да си тръгнат по средата на формата. Затова на Захари Бахаров вероятно ще му се наложи да покрие и тази издънка на брат си,като да плати неустойката от 80 хил. лв. Пък и да запази както собственото си предаване в същата телевизия, така и честта на брат си Явор, говорят в кулоарите на Нова тв.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *