Бойко Борисов преди минути: Няма по-подготвен от мен за Премиер! Ще ви дам властта, като се изморя! Виж Тук:

borisov123„Патриотичният фронт“ внезапно попари вчера ГЕРБ, като заяви, че е съгласен  да приеме мандата и да направи ново правителство в рамките на сегашния парламент.

Каракачанов, Симеонов и Сидеров имали и подкрепата на парламентарната група на „БДЦ-Народен съюз“ (познати още като люспите на Бареков-б.р.). Реформаторите също подкрепиха с половин уста, като обявиха, че идеята на хората на Каракачанов трябвало да се обмисли, защото скоро ни предстояло председателство на ЕС.

Всичката ни Мара втасала, ние за ЕС мислим!

А дали тези формации са се замислили за ЕС, или по-скоро за спасяването на собствените си политически кожи?

„Готови сме да приемем мандата ако бъде възложен на нас като трета политическа сила“, каза съпредседателят на ПФ Валери Симеонов и удари една яка четка на Плевнелиев, като го нарече:
„единственият отговорен политик, който не желае политическа криза, служебни правителства и нови избори, които само ще хвърлят страната в хаоса на безвремието“.

Каракачанов веднага се намеси и също заяви бойната си готовност да спасява страната от кризата. Себе си ли, държавата ли… не е ясно! Но след третото място на президентските избори, амбициите на войводата видимо скочиха и сега той няма нищо против в биографията му да бъде записано и „Премиер на България“, макар и временен.

В хора се включи и президентът Плевнелиев, който пък заяви, че не желае да се стига до варианта „служебно правителство“, затова и ще се стреми към съставянето на кабинет, който да е с политическа сила в рамките на сегашното Народно събрание.

Патриотите обаче нанесоха жесток удар на Борисов. Те заявиха, че са готови да оставят и сегашното правителство да си работи легитимно, но с единственото условие Бащицата да не е министър – председател.

Тук вече Танцуващият с магнолиите си изрева на умряло, тропна с крак и заяви: Няма по-подготвен човек от мен за премиер на тази държава! Ще ви дам властта, като се изморя! Но засега съм бодър и изобщо не съм изморен!

Симеонов го обвини, че има Наполеонов комплекс, а в отговор Борисов го зарина с обиди.

Странна политическа ситуация се очертава в България.

В началото Бащицата хвърли оставка и каза: Който иска, нека той управлява!

Естествено, никой не поиска в рамките на този, доминиран от ГЕРБ парламент! Освен Патриотите!!!

Обаче, вместо да им благодари, че поемат горещия кестен, Борисов изведнъж се затръшка и проглуши ушите на всички, че по-подходящ от него за премиер няма и нямало да даде властта на друг.

Ха сега де!

Хем е най-подходящ, хем си дава оставката, а после пък не разрешава друг да управлява.

Далеч сме от мисълта, че ПФ прави жеста си от патриотични чувства. Изненадващото им желание да удължат живота на този изчерпал се парламент е по-скоро популизъм и опит да останат във властта и след това. Защото краката на измислената им коалиция са глинени!

Но приемайки да съставят кабинет, патриотите развалят сметките на Борисов, който се надяваше на служебно правителство от гербери, назначено от марионетката му Плевнелиев. Което да оплеска нещата и бързо да се стигне до предсрочни избори. Които пък Борисов да спечели и пак да яхне България.

Всяка от партиите е извадила тефтера и калема и изчислява как да се докопа до кокала, или поне как по-задълго да остане на държавната трапеза.

Само че всички те си правят сметките без кръчмаря!

Кога Борисов ще прозре неприятната истина, че народът го мрази?

И всичките му сметки са криви?

Кога ще спре да драпа към властта на всяка цена?

Отговорът засега е – никога!

Защото зелените тикви никога не узряват.

Но пък изгниват, ако никой не иска да ги откъсне от политическата нива. Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

2 коментара

  1. boiko mrastniko naroda se izmori da gleda tapata ti mafiotska mutra otdavna jelaem da si pokoinik za da ne te srestame nikade strahliveco okopal si se vav vlasta zastoto znaes che bez neia si v zatvora 30 uni 2017

  2. НАГЛОСТ, НАГЛОСТ И ПАК НАГЛОСТ НА ЕДИН ПРЕМИЕР КОЙТО УНИЩОЖАВА НАРОДА СИ ЗАРАДИ ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ. САМОЗАБРАВИЛ СЕ НАРЦИС И ДИКТАТОР.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *