Валери Симеонов: Платените шпиони от „Протестна мрежа“ ме Заплашват! Целта на Соросоидите е да Продадат България на САЩ!

2

Валери САз съм политик и имам право на мнение! Трябва ли да си мълча като останалите, за да бъда удобен?

Това попита съпредседателят на Патриотичния фронт Валери Симеонов в предаването „Лице в лице“. Там той призна, че непрекъснато е заплашван с различен вид саморазправа от разни организации заради твърдото си настояване да бъде ограничено гласуването на хората с българско гражданство от чужбина.

Лично отговорих с имейл на госпожата Елена Хамбарджиева от „Протестна мрежа“, която ме обвиняваше, а тя извади личната ни кореспонденция на показ и я развя в медиите.

Откакто го направи, непрекъснато получавам заплахи и псувни. Не, не ме е страх, няма да поискам охрана като някои мои колеги, но не ми е приятно. Аз това не го правя за себе си, а за България.

Българите, които живеят тук, имат много по-голямо морално право на глас на изборите, отколкото тези, които от години живеят в чужбина и се сещат, че са български граждани само по време на избори.

Ще продължа да отстоявам мнението си, защото сами разбирате от една определена държава как ще гласуват. И ако са истински патриоти, останалите българи по света, ще ни подкрепят, за да не оставяме друг да определя съдбата ни. А не да вдигат протести в Лондон  и Сидни по няколко човека и да ни извиват ръцете!

Соросоиди в действие!!!
Соросоиди в действие!!!

 „Протестна мрежа“ са една шепа хора, платени клакьори на Сорос и мултинационалните компании, които врещят и надуват свирки, тичат по всички медии, борят се уж за права! Но на чии права?

Не може в тази държава една шайка платени американски шпиони, каквито са те, да диктуват дали да имаме промени в законите, какво ще приемем и какво не, какво ще се случва в държавата и прочие. Нямат право на това първо защото са малко на брой и второ- защото са платени.

Правото имаме ние, народните избраници и самият народ, заяви още Симеонов.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ами аз съм съгласен да се спре гласуването в чужбина в интерест за България!Ако това ще извади турците от управлението на Родината ни!

  2. Теоретично е прав, Симеонов!Някой отива да работи в САЩ, Дубай, из целият ЕС, той принася полза на тяхна икономика. Не трябва да се ограничават естественно хората като в концлагера НРБ – това е престъпление! Но да учиш на държавен бюджет тук, да харчиш парите на държавата и да емигрираш, оставяйки ни на мафия, гета, платени Соросоиди и корпоративни апетити и да вряскаш, нейде от Австралия или Дубай, че си бил патриот и ти пукало за България е отвратително жалко. Ако ти пукаше за България, нямаше да емигрираш, а щеше за хванеш една сопа и бой по депутатите дето ни закопават, по общински и държавни министро и какви ли не врагове!Тогава би бил патриот-ка. А сега? Избягаха, от алчност да правят повече пари, оставиха ни на комундета и мафиоти тук и били патриоти? А как да се оправим, като на постовете са само врагове и вие изблягахте? Ето и индианският ни вожд Винету и той ни предаде за пореден път – надупи се и щял да приема бежанци колкото му кажат? АОми да идват! Един ден като не останат българи тук няма да я има и България. Тогава княз Болгар каза, че ще унищожи тази държава и който я е завзел. Така, че Борисов и мафия и останалите и децата им няма да са щастливи вечно да лапат няколко десетки години още може би? И да емигрират с накраденото, тогаа внуците им няма да са българи.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *