От последните минути: ЕС Официално ЗАБРАНИ ПРАВОСЛАВИЕТО! Учреди и МИНИСТЕРСТВО НА ПРОПАГАНДАТА! Виж Тук:

След като тотално разби икономиката на България и хвърли 90% от българите в жестоките лапи на мизерията, след като разгроми културата ни и я замени с поп-културата на чалгаджиите и шоумените, след разгрома на образованието и здравеопазването… днешната олигархична върхушка на Европейския съюз, се захвана да ликвидира и последния стълб на нацията българска – НАШАТА ПРАВОСЛАВНА ВЯРА!

православие ес

Вчера парламента, който нарича себе си европейски, прие Резолюция за борба с руските средства за масова информация СМИ, в типично гьобелсовски стил. В документа са изброени и конкретни руски медии като многоезичната телевизия „Русия днес“, информационната агенция „Спутник“ и други държавни и частни информационни средства.

Чрез тази Резолюция, „Европейския“ парламент,  ИЗИСКВА от страните-членки да се противопоставят на „враждебната“ Русия, която изопачавала истината и  предизвиквала страх и съмнения в „правилния път“ сред гражданите на съюза.

На практика това означава, че ще се забрани функционирането и излъчването на руските медии в Източна и Западна Европа, защото целта на същите била да „разрушат“ ЕС. 

Въпросният документ не обяснява как ще ограничат достъпа на европейските граждани до руски СМИ в ерата на Интернет, когато всеки е свободен да си избере от какви електронни издания да се информира.

В същото време, обаче, жалката резолюция на ЕС призовава да се засили финансирането на Западните медии, които по-ефективно да се „борят“ с могъщите руски средства за информация.

Значи, според Резолюцията на ЕП излиза, че в Европа и света трябва да съществуват и да се разпространяват само Западноевропейските информационни канали.

Другите, особено руските, се забраняват категорично. Не ви ли звучи това познато – от времето на нацистка Германия, когато пропагандната канцелария на Гьобелс излязла с декрет за унищожаването на всички други медии, освен тези – на нацистката партия.

Но безумието на Европарламента не се заключи само с това! Десните сили, които приеха тази зловеща резолюция в ЕП, продължиха с налудничавите си предложения. Според точка 27 от резолюцията трябвало Групата на ЕС за стратегическа комуникация да бъде ЗАСИЛЕНА и превърната в ПЪЛНОЦЕННО звено на Европейския съюз, което да отговаря за източните и  южните  славянски държави, с увеличени бюджетни средства и ЗАСИЛЕНО сътрудничество с РАЗУЗНАВАТЕЛНИТЕ СЛУЖБИ НА ДЪРЖАВИТЕ-ЧЛЕНКИ.

Какво означава това в превод на нормален език: На практика ЕП създава Министерство на Пропагандата, което ще работи най-вече в славянските държави – членки на съюза и което, на всичкото отгоре, ще си сътрудничи и с тайните служби?!

Май Едуард Сноудън ще се окаже абсолютно прав в твърденията и разкритията, които направи за тоталния контрол и подслушване на гражданите на Европа и света. Както и , че много журналисти от Запада пишат под ботуша на ЦРУ, МИ-6 и още един куп тайни служби?!

Маниакалните постановки обаче не свършват дотук: В точка 47 от Резолюцията, ЕП  „НАСЪРЧАВА“ страните-членки да приемат закони за преследване на инакомислещите русофили, които според формулировката  „насаждали омраза и подбуждали към насилие“.

Това не ви ли прилича на мракобесния български ЗАКОН ЗА ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВАТА, заради който  бяха  убити  хиляди невинни хора, само защото не споделят официалната фашистка „идеология“??  Ето  такива „закони“ предлага „най-демократичния“ парламент в света – „Европейския“!

Ако продължим още да ровим в шизофренната параноя, обхванала отиващите си политико-олигархични кръгове в Западна Европа, ще стигнем и до точка 55, която призовава „да се засили и сътрудничеството с НАТО, което да обучава журналистите и да подкрепя създаване на нови неправителствени организации и „мозъчни тръстове“!?!?

Значи, дори Държавна сигурност и КГБ не си позволяваха навремето да обучават социалистическите журналисти, но за „демократичните“ Западни тайни служби и НАТО, това е не само разрешено, но и „препоръчително“! Ето ви истинска западна „демокрация“ в действие!!

Но най-интересното тепърва предстои! Защото друга една точка- № 8 от Резолюцията на Европейския парламент- обявява за ВРАГ № 1 В ПРОПАГАНДНАТА ВОЙНА между ЕС и Русия Православната църква и православната ни вяра. Не знам дали сте наясно, но в Западна Европа официалното название на нашата православна църква, а също така на руската, сръбската и гръцката православни църкви, е „Трансгранични религиозни групи“. Тоест: На нас, българите, ЕС дори не ни признава правото на самостоятелна религия и отделно църковно устройство. Изненадахте ли се?!

Според Западняците ние сме някакви групи, които подобно на сектите, съществуват, без да са оторизирани за това от „Единствено правилната църква и вяра – Католическата“!!!

Такова определение на ЕС за православието като „религиозна група“, не може да бъде окачествено по никакъв друг начин, освен като върховна проява на омраза към Русия и славянството. И как иначе, след като и католическата и православната църкви са ХРИСТИЯНСКИ и изповядват почти ЕДНИ И СЪЩИ ИДЕИ.

Само че коварството на Запада няма граници. Той  се усмихва лукаво и притворно, и в същото време забива нож в гърба на събеседника или партньора си.

Неслучайно великият Шекспир великолепно описва същината на Западната върхушка и нейната душевност с възклицанието на Хамлет: „Злодей, злодей, усмихващ се злодей!“.

Но едва ли е необходимо да се връщаме чак във времената на Шекспир, за да онагледим коварството на Запада. Достатъчно е да си спомним за подло сваления руски самолет на границата между Турция и Сирия, с помощта на американците, които се правеха на партньори на Русия и „борци“ против Ислямска държава.

Неслучайно Владимир Путин нарече това злодеяние „удар в гърба“!

И тези удари в нашия, и в руския гръб ще продължават, докато не се махнем от НАТО и така наречения Европейски съюз, защото единственото, което „западните партньори“ на България правеха през този 26 годишен „преход към демокрация“, беше да ни  унищожават: икономически, морално и физически. Така се владее колония!

Затова  съюзът с Русия е единственото ни спасение. Защото без Русия, няма България! Skandalno.net

За съмняващите се, прилагаме линк към скандалната Резолюция на Европейския парламент, публикувана в официалния сайт на ЕП:  ВИЖ ТУК

Автор: Иво Македонски, Skandalno.net

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

11 коментара

  1. Добре дошли в министерството на Истината… Войната е мир. Невежеството е сила. Свободата е робство…..

  2. ХА-ХА-ХА…

    Приятели,

    Поляците искали ЕС да забрани Източното православие… (Вероятно в изпълнение заповедта на Клинтън – “Майната му на Православието…!”). Доколкото си спомням „Европейска“ ценност №1 и Ценност №1 на Демокрацията беше…:
    – СВОБОДАТА НА СЛОВОТО…!

    Пак, доколкото си спомням, Присъди за другомислие…, Гоненията на Християнството и Горенето на книги, беше Ценност №1 на…:
    – ФАШИЗМА и ИНКВИЗИЦИЯТА…!!!

    Пропуснал (ли) съм нещо много важно…:
    – ФАШИЗМА Е ВЕЧЕ… ЛИБЕРАЛНА ЕВРОПЕЙСКА ЦЕННОСТ…?!?!

    Ето “за” какво гласуваха Депутатите Андрей Ковачев, Светослав Малинов, Андрей Новаков и Ева Паунова… След това гласуване, Православната църква фактически бе приравнена на всички други, които „водят пропагандна война“ срещу ЕС, т.е. Русия, Иран, Ислямска държава и пр.

    Сред 59-те точки Логорея…, в стил:
    – “Една е истината и няма друга истина, освен нашата истина”…,
    …ето и частта от Европасквила, която “осъжда” Православната църква, като пропагандна и терористична организация на Путин…:
    Чл.8. признава агресивното използване от страна на руското правителство на широк набор от средства и инструменти, като мозъчни тръстове и специални фондации (напр. Русский мир)…, ТРАНС ГРАНИЧНИ СОЦИАЛНИ И РЕЛИГИОЗНИ ГРУПИ, тъй като режимът желае да се представи като единствен защитник на ТРАДИЦИОННИТЕ ХРИСТИЯНСКИ ЦЕННОСТИ…

    Накрая… ние Българите приехме “европейските” ценности, но… от 866-та година или вече от 1150 години…, сме и Източно-православни християни… Сега какво…?
    – Ще ни задължат от ЕС, да си запалим Библийте и взривим Църквите, та да станем ПРАВЕДНИ ЕВРОПЕЙЦИ, ЛИ…???
    – Но пък може и да го направим – ДА ОСКВЕРНИМ ПАМЕТТА НА ДЕДИТЕ СИ…, но… след като поляците предлагат тази идея, ще го направим веднага след като първо поляците, а после и цяла Европа си взривят католическите катедрали…, синагоги и джамии… и атеистичните си Централи на Корпорации и Парламенти…

    Веднага след това и нито ден по-рано…!!!
    .

  3. Дори и да го публикувате не ме е страх Когато съм се родил са ме кръстили вправославна църква бащами дядоми са били православни християни такъв ще си остана и аз.Никой не може да ми налага религия партия и да променя моето верю По горе изброените евро депотати да бъдат от зовани и обявени за родоотстъпници и да бъдат съдени от граждански съд публично.

  4. Хаотична, насъскваща към омраза и манипулативна статия с изопачени анализи от страна на автора. Не подценявайте интелекта на хората с подобни безумни статии и некомпетентни драскачи.

  5. Какво става в този свят ? Питам се живеем ли в 21 век или в някой по предишен ! Не това няма да стане ,ЕС е пред разпад !

  6. Ваня, промито мозъче миличко! Повтаряш техните мантри без да разбираш, че те са ти ги внушили. Каква омраза какви пет лева – става дума за нашия живот и вяра. А ти си обикновена предателка и съвестта ти да те съди!

  7. Има Бог,но той няма нищо общо с нашите елементарни представи за него!
    Да се забранят религиите! Но как ЕС ще се бори в такъв случай с Русия – не зная!
    Бог да пази България! И света…

  8. Очаквам нашите патриарх и владици да отговарят, не само ние да протестирами и да се възмущаваме. Или като Ефтимий, ще се скрият зад дебелите дувари на някой манастир и ще продължават да си каканижат. Ако нашите отци си бяха на мястото, господин Премиерът,досега да ни е извадил от Евросъюза. Защото в противн случай можеше да бъде отлъчен от църквата и анатемосан. Ама те, отците, се коютулясват и думичка не казват.
    Към Запада. Посягането на една религия, нейната тотална забрана, води наказание, което ще ви смачка, защото религиите, каквито и да са те, са свързани с Космическия разум и закони, посредством хората които изповядват тази религия.
    Османлиите не забраниха религията в поробените народи, тези Западни културварвари си позволиха това.

  9. ИКОНОМИЧЕСКИ И ФИЗИЧЕСКИ НИ СЪСИПА НАТО ЕС И САЩ НО МОРАЛНО НЯМА ДА ПОЗВОЛИМ ВЯРАТА СИ НЕ ДАВАМЕ ЗАТОВА ИЗЛИЗАМЕ ПО НАЙ БЪРЗИЯ НАЧИН РЕФЕРЕНДУМ НИЕ И БЕЗ ТОВА НЕ СМЕ ЗАКОННО В ТЕЗИ СЪЮЗИ ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ НИ Е ПИТАЛ И ПОЯСНИЛ ВСИЧКИ НАШЕСТВИЯ ЗАЕДНО С БОЙКО МАФИОТА ДА ИЗЧЕЗВАТ ОТ ЖИВОТА НИ НИКОЙ НЯМА ВЛАСТ ДА НИ НАЛАГА КАК ДА ЖИВЕЕМ В РОДИНАТА СИ НИЕ СМЕ ИЗТОЧНО ПРАВОСЛАВНИ СЛАВЯНИ И ТАКИВА ЩЕ СИ УМРЕМ ЕВРОПЕЙСКИ И АМЕРИКАНСКИ БОКЛУЦИ ВЪН ОТ ЖИВОТА НИ НЕ ПОСЯГАЙТЕ НА ВЯРАТА НИ БОЙКО МРЪСТНИКО КОЛКО СИ ВРЕДЕН ДА ТЕ УБИЕ ГОСПОД ПАК ЗАБЪРКВАШ НЯКАКВИ ЛАЙНА БАЗ ДА СЕ ДОПИТВАШ ДО НАРОДА МАХНИ СЕ ДА ТЕ УБИЕ ГОСПОД ЗАЕДНО С ВНУКА ТИ ДЪЩЕРЯ ТИ И КАКА ТИ

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *