Цивилизационният ни „Избор“ да сме със Запада, ни води към Пълна Деградация и Смърт!

В деня, в който най-важната исторически и икономически страна партньор за България заявява, че ще прекрати дипломатическите си отношения с нас, Българска национална телевизия следобед излъчва дебилски елементарно американско сериалче с герой алкохолик, силни и смели жени, каубойски шапки, пикапи и умни кучета. Русия затваря посолството си, а нашите кретени продължават да ни промиват мозъците с американските обидни за средностатистическия ум филмчета. По телевизията, която трябва да изразява мнението на мнозинството у нас – тоест, позицията на хората, които не желаят руските служители на посолството да бъдат гонени.

Русофобията е психиатрично заболяване. От него страдат около 10 хиляди души в София – до един щедро наплатени отвън. И толкоз. Няма повече. Това не е българският народ. Това е мръсната пяна, единият промил мизерници, изплували нагоре заради съпричастността си към американските НПО през последните объркани трийсет години. И съм убеден, че госпожа Митрофанова и нейните началници знаят този факт.

Западният човек винаги е бил пират. Дори кралицата им е пират, съучастник на пиратите, щом си е делила плячката с тях – кажете, че не е така. Така е. Тяхното жестоко и алчно съзнание е ненаситно. Крадат по всички възможни начини. Войната винаги е била „хибридна“, защото откакто свят светува е имало икономически и културен фронт, а понякога и кървав – с мечове или с „умни бомби“.

Днес усмихнатите гейообразни милитаристи ограбват труда на честния народ чрез банките и лихвите, което е разновидност на похватите на робовладелците отпреди няколко века или хилядолетия. Но си е същото. Отнемат ни по-умните и работливи деца, подлъгват ги с дрънкулки и стъкълца, точно както са постъпвали и техните предци, когато открият нов остров или континент. Те не умеят друго.

Нашите православни монаси изграждат манастирите на Атон във формата на крепости – с тежки обковани врати, защото онези диваци от Барселона и Венеция правят редовни пиратски рейдове през наречените от тях „тъмни векове“. А Средновековието за тях е мрачно поради друго пиратство, на друг фронт между Запада и Изтока, станал официален в средата на 11 век. Как да не е мрачно, като там се пръкват извращения като Инквизицията и Индулгенциите! Те са се опитали да откраднат първенството и началничеството на Христос, като провъзгласяват папата за глава на Христовата църква. (Не им е стигало до плиткия ум, че Господ поруган не бива или просто са твърде нагли и не много вярващи.)

След това дръзко грабителство, след това стопроцентово пиратство последвалите пиратски грабежи са само украшения и допълнения на основния конфликт. Само въпрос на материя, която те обожествяват и научиха и нашите деца да я почитат в моловете си. Но от Христос не може да се открадне. Те само са си го въобразили и през 1054 г. кражбата им е „легализирана“. Днес вече до голяма степен и в нашия свят е проникнала тяхната лъжа. Кажете открито истината, че папата и католиците са еретици и наблюдавайте реакциите. Истината не е удобна и приятна. Но си остава истина.

През 1204 г. западните „рицари“, доблестни, честни и свестни люде, закичени с кръстове на щитовете и плащовете си, нападат най-големия град на света, центъра на Православието. За да го ограбят и похулят. Градът е отслабен и отвътре с помощта на предатели (и тогава е имало кирчовци и асенчовци). Доблестните рицари превземат и унищожават Града на градовете – вече само така ще ги наричам – „доблестни рицари“. А сега си представете една цветна картинка, нарисувана с маслени бои. Доблестен рицар с помощта на стълби и въжета се е покачил върху „фалшивия“ обелиск в центъра на Константинопол. Грее топло пролетно слънце или вали лек дъжд през този април. Доблестният участник в Четвъртия кръстоносен поход с благословията на своя Бигбос усърдно кърти месинговите украшения на Константин Багрянородни. И ги хвърля долу, после ги събира в чували и си ги влачи към кораба. Може би са му приличали на златни, а може да му е трябвал цветен метал. Рицарите не са нещо повече от днешните „берачи“ на метал.

За половин век крадците разграбват богатства за трилиони по днешните измерения. И благодарение на тях изгряват звездите на крадливите Венеция, Генуа и най-вече Флоренция. Имането е толкова голямо, че след като завършват своите дворци, си наемат за баснословни хонорари скулптори и художници. Започва Ренесансът. Културният им възход е плод на грабеж. Малко по-късно Просвещението по същия начин, дори още повече е резултат на сатанинските им планове. Мъртвородени и абортирани от дявола световни събития, които ни се представят като важни и велики. Колкото е велик и Петър Велики, масонът, който уязвява жестоко Руската православна църква, като я лишава от патриарх и въвежда подражанието на французите и Запада като модел на поведение.

За да се спаси Русия наистина, ще трябва да се върне до духовното си състояние отпреди Петър I.

Поглеждам улиците в случаен български град, поглеждам си телефона, компютъра, дрехите. Навсякъде дънки и латински букви. Те са ни завзели – експанзията им е необратима. Пиратите. Доблестните рицари рецидивисти. Милитаристите. Джинсовите панталони са американското робско облекло. Робски стил, какъвто английската кралска фамилия не носи. В 20 век „Бийтълс“, „Ролинг Стоунс“, пънк, рок и поп културата ни рекламират Запада като единствен правилен носител на свобода, а ние тънехме в „комунистическо робство“ (което натресоха на света немските евреи). Цялата им пропагандна машина работи усърдно през 20 век и днес берем плодовете, ние сме възпитани в техния модел на мислене, децата ни още повече и ще ни е най-трудно да се освободим от тази зависимост. Сега е времето да го осъзнаете и да си го признаете поне пред себе си. Ние всъщност не сме такива. Нашето съзнание и нашите корени са други. Не комерсиални и материалистични.

Мнозина от моето поколение повярваха на мита за „свободния Запад“ и все още са в неговия плен. Емигрираха или поощряват децата си да емигрират заради по-пълни хладилници и гладки пътища, все едно човек може да изяде повече на Запад, има два стомаха там… Те са откраднати. „Човешкият ресурс“ има две измерения – икономическо и духовно. Западът открадна евтини работници. Но открадна най-вече душите на хората.

И пак ще спомена 1054 – символичната дата, на която войната и мародерството започват. Целта векове наред са материалните ценности. Но от папата до Холивуд и МТВ кражбата на душата е много по-важна. Така им е разпоредил техният Бигбос, оня с рогата, който се прави, че не съществува и хората не вярват в съществуването на такива „духове“. След като отричат духовния свят, правят и следващата стъпка. Отричат самото съществуване на човешката душа. В пряк текст това пише в книгите си еврейският гей Ювал Харари. Той дали има душа? Твърди, че няма и че всичко е алгоритъм, изпълняван от биологични машини. Има си хапчета за всичко. За всяко чувство и депресия. Тук ще се съглася с „визионера“ и господаря му Шваб, с тяхното човеконенавистно котилце – те души нямат. Чисто и просто те са обикновени тулупи, разполагат единствено с органични механизми за производство на биологичен отпадък.

Цивилизационният ни „Избор“ да сме със Запада ни води към Пълна Деградация и Смърт!

Николай Фенерски

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

18 коментара

  1. И още нещо. В съвремието Западът изтисква обекта на експлоатация и след като е взел всичко го запалва. Това ни чака.

  2. Благодарение на запада парното и
    живота в България плскъпва с още
    40%.Запада ще компенсира. Българския
    народ с още един милион починали
    от глад и студ. Това е запада-ФАШИЗЪМ6

  3. …Николайчо,прочетох статийката ти и се разочаровах…неприятно се изненадах,защото имам положително отношение към тебе като писател а ти ме обиди като ме нарече „психиатрично болен“ без да знаеш защо станах русофоб …И аз бях русофил докато Путин не нападна Украйна и докато Лавров не каза:Аз не се срамувам,че нападнахме Украйна“…Изобщо тази война обърна милиони хора,не само мен…а ти не споменаваш и дума за нея…а пишеш за греховете на католицизма…

    • Я стига си лъгал бе антипиромане, от години ти срещам коментарите в тоя сайт и все са русофобски. Боклук такъв.

    • А вашият грях е че сам се числите към някакви дето пък изобщо 70до80са мафияи нацисти срещу,които се води СВО от Руската армия страна кжято граничи с РФ.

  4. Единственият шанс за света, не само за България, е Русия да победи световното зло. Дебилизирането в европейски мащаб е толкова голямо, че не става по друг начин освен с глад, студ и сила; просвещение не върши работа. Този свят в този си вид не заслужава да съществува.

  5. За 500г.турско робство ,турците не са направили толкова Злини,колкото американците за 30 години.

    • След 500г. Българският народ е с прираст
      на населението. За тези 32г.България е найжестоката
      демограеска мриза 3000000 почини повече от новородени

  6. Антипироманчо! Ах, ти жалък дебеланчо.
    Паричките от кого ти вземаш, бре катил, за да пишеш тоз пасквил?
    Дано на е от Кирил, познат ни като про100

  7. Този 100 процентов американски лакей простоКиро се прочу с три гафа /засега известни на хората/: 1. излъга за канадското си гражданство, 2. Не пусна самолета на Лавров да мине над наша територия на път за Сърбия, 3. Изгонване на 70 руски дипломати. Курво-Лена твърди че те са плащали по 4 000 лв на наши доносници, а хилядите опълченци през рускотурската война и партизани по време на фашисткия терор, дали живота си.? Нещо повече, великият „обединител“ на нацията и „спасител“ на българските евреи цар Борис-3 е плащал по 50 000 лева за всяка партизанска или яташка глава. Този „спасител“ е изпратил 12 000 евреи във фашистките концлагери.

  8. Адмирации за г-н Фенерски! Само едно допълнение: при нахлуването в Йерусалим, кръстоносците давят града в кръв (в името на Бог)
    Християнския „джихад“ е старателно планиран от задкулисието и стартиран от папа Урбан II

  9. Много пъти съм се питал, КАКВО ОБЩО ИМАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ С АНГЛИЧАНИТЕ, че и с техните производни американците.Защо им се подлагаме с такава лекота и с такава убийствена наивност.Нима не сме чували с какво са завладяли и колонизирали цели континенти.С демокрация ли, или с благородство, толкова рядко срещано в царските особи.И ние продължаваме да се ПОДЛАГАМЕ на коварните им планове, сега в 21 век с една тъпота и наивност, граничеща с абсолютен дебилизъм.Е и нашият Радев просто момче ли е, не е ли чувал за геополитическите комбинации, за коварството на великобританците. С кое станаха велики,с учените си ли, или с коварството и с пъклените си технологии.И от къде бликна тази русофобия, и тя не е от вчера, а от наследниците на чорбаджиите и техните мекерета, от генетичното им преклонение пред султаните цели пет века. Позорът е пълен!!!

    • Радев е натовски генерал. Натовски!!! Той не служи на България, а я експлоатира в името на презокеански си господари.
      Нямало раждаемост, няма и да има. Никой не иска да създава роби и нещастници.

  10. Защо не написа никой,как света е разделен на 12 части,и как Южна България е в частта със Сирия,Ливан,Турция и др.такива?Защо всичко се крие от българския народ?Нека се знае,какво ни чака!И оня боклукн,от Банкя,дето се гъзеше на началниците да излезе и обясни,че това дело пъклено е по негово време?!Ама си трае,и…пълни чекмеджето!Нали си мъжкар бе ,Баце,излез и кажи истината!Пу..и,не мъже!!!

  11. ДЕБИЛИ БРАТСКА РУСИЯ САМА ЛИ ТРЯБВА ДА СПАСЯВА СВЕТА ЗАЩО И СЛАГАТЕ КРАК ДА Я СПЪВАТЕ И ЗАБАВЯТЕ МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ НЕ Е В НАТО ЕС И С САЩ МЯСТОТО НА БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРАЗИЯ ЗАЕДНО С БРАТСКА РУСИЯ САМО ТОГАВА ЩЕ Я ИМА БЪЛГАРИЯ НАТО ЕС САЩ НАПОТА НА СОРОС ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ МРАЗИМ ВИ И ВИЕ ГО ЗНАЕТЕ ДА ЖИВЕЕ И ПРЕБЪДЕ ВЕЛИКА И СВЯТА БРАТСКА ВОВЕКИ РУСИЯ ПАЗИ Я ГОСПОДИ ТЯ Е СТРАЖ НА СВЕТОВНИЯ МИР

  12. А вашият грях е че сам се числите към някакви дето пък изобщо 70до80са мафияи нацисти срещу,които се води СВО от Руската армия страна кжято граничи с РФ.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *