Нико Тупарев разкри: Явор Бахаров Наистина Изнудваше Биг Брадър, нямаше актьорска игра или мисия! Виж Тук:

0

Явор розово„Рекета над продукцията ни от страна на Явор Бахаров не беше актьорска игра, нито пък задача, поставена му от Биг Брадър!“

Това заяви Нико Тупарев във връзка с ширещите се напоследък слухове, че актьорът е изиграл етюда нарочно, взел си е парите и е излязъл на свобода.

„Поведението на Явор показа, че сега за младите изобщо не е важна истината, а какво пишат медиите.  А медиите пишат, каквото им скимне, или каквото прочетат във Фейсбук.

„Явор е типичния представител на своето поколение! За днешните млади хора истината не е важна. Важно е нещо да се каже на висок глас и да бъде отразено от медиите. А дали е истина или откровена лъжа- това за тях няма никакво значение!

Ако нямаше камери, можеше и ние да кажем, че Бахаров ни е изнудвал, без изобщо да го е направил. На кого щяха да повярват?  Щеше да се получи като с бюлетините от Костинброд – Нашата дума срещу неговата – иди доказвай кой крив и кой прав“, продължи разсъжденията си Тупарев.

Явор псува„Явор е млад човек, който постъпи глупаво и малоумно, което не означава нито че е глупав, нито че е малоумен. Важното сега е дали  ще си вземе поука от тази случка, или ще си мисли, че щом хората го одобряват и приветстват това, което направи, няма нужда да се променя“, допълни Тупарев.

Продуцентът за пръв път поясни и че екипът на „ВИП Брадър“ няма финансови отношения с участниците, а единствено творчески. Ние не плащаме пари и не удържаме неустойки. Хонорарите се уговарят с Нова телевизия – тя ги раздава на участниците. Така за нас, екипът на продукцията, е по-чисто!

Нарушил ли е   Явор договора си е чисто юридически въпрос между него и Нова тв. и нас не ни касае“, разясни накрая Тупарев.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *