Яки пичове и супермацки в новия сезон на Биг Брадър

Ани ВладимироваКастингът за поредният и юбилеен  сезон на  Big Brother вече приключи. На екипа са известни героите, които ще влязат в Къщата и заедно с това в повечето български домове.

Психологът Ани Владимирова открехна леко завесата и пусна на зрителите кукичката със стръв какви ще са участниците. Тя не казва имената им, и няма как, но пък ги описва.

Някои успяли да изненадат самата нея, което по принцип трудно ставало.  Част от избраните мъже били много яки – умни, красиви и успели. Ще има и футболист, който ще дойде направо от терена и бил като магнит за дамите.

Няма да мине без неизбежната двойка, която имала много проблеми в брака, но успяла да го закрепи, а дали ще го затвърди, ще се разбере в предаването.

Не липсват мацки, чиито тела могат да красят всяка корица и други, с лични проблеми и слаба психика.

Всеки герой криел тайни и имал потенциално развитие, с две думи готови за авантюри, любовни триъгълници, скандали и всичко, което интересува публиката.

Владимирова призна, че винаги се спазва една и съща схема при подбора. Намират се лидери и ги противопоставят на балансьори. Така сблъскват двата типа характери и третият – на потиснатите и онеправданите.

Пак ще има добри домакини, които ще се бият за кухнята и мърльовци, които по цял ден ще спят, или ще стоят пред огледалото. Избрани са и типажи „душата на компанията“, което означава песни, веселби и пиянски скандали.

С две думи нищо ново под слънцето, само физиономиите ще бъдат различни и продължителността на предаването – четири месеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *