Забъркаха Хасан и Ибрахим в кошмарна измамна схема

Хасан и ИбрахимТалантливите пианисти от  Хасан и Ибрахим са вкарани в грандиозна измама, без да знаят.
Това разкриха медиите, след като баща им се появи по телевизията да се оправдава, че не са дисквалифицирани и че някой друг е снимал в САЩ, за да навреди на децата му.
Оказа се, че няма кой да е снимал освен него, а невръстните хлапета са превърнати в златни кокошчици от своите амбициозни  родители Дениз и Себиле.
Дениз е просел пари, откъдето може, за да финансира  пътуването на децата си до Ню Йорк за конкурса „Американ протеже“. Първи  се отзовали от  училището на близнаците. Оттам купили самолетните билети до САЩ.

Пари за  билети дали и  от общината в Шумен. Така сумата станала двойна. Въпреки това бащата Дениз Игнатов продължава да хленчи по медиите , че пианистите нямат пари да отидат на престижния конкурс Той им  открива благотворителна сметка, в която веднага потичат  хиляди левове от щедри дарители.

Игнатов обаче  нагло започва да плаче по медиите и  държавата отпуска за талантливите деца цели 20 хиляди долара, за да представят България. И те наистина се класират на първо място. Зарадвани от успеха на малките, нито държавни институции, нито спонсори, питат къде са отишли парите им. Билетите са купени от училището, таксите на конкурса са платени от живеещата в Ница българка Дора Пенева – Вилчек, а нощувките в САЩ са били безплатни в апартамент на наши дипломати.

Оказва се, че Игнатов е взел около 50 хиляди лева и не е похарчил нищо, понеже всичко му било платено.
Тираничният баща не давал на децата си да играят, а ги карал по цял ден да репетират. А всяка събота и неделя ги водел да свирят по сватби, за да изкарват пари.

Ужасно е да превърнеш собствените си деца в банкомати и да ги лишиш от детство. А измамата със спонсорството плаче за прокуратурата, коментират възмутени родители в мрежата.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *