Мъжкото достойнство на Слави бе оценено на 1 стотинка!

слави голПредседателят на Партията на българските мъже, Росен Марков  е решил да  съди Слави Трифонов и целия екип на предаването.

Той взел това решение след, меко казано,  шокиращото си участие в „България търси талант“.  Тогава той се появи на сцената с тениска, на която беше написано: „Болен съм от СПИН и цироза“. А във визитката си пък каза, че „милиарди лягат в ковчези, само аз ще стана оттам“. Журито не схвана хумора на посланието, ако изобщо е имало такъв и  единодушно не допусна екстравагантния участник да продължи в следващия тур. Това  обаче дълбоко го засегнало,  патриотът решил, че е подложен на дискриминация заради лозунгите, които издигнал, и вече е решен да  заведе иск срещу Слави.

„Оценявам мъжкото достойнство на господин водещия на 1 стотинка. Точно толкова ще напиша и в жалбата си и ще го съдя за тази сума.  Тя вече е при адвокатката ми и в най-скоро време ще бъде внесена“, заканва се варненецът. Според него имало заговор срещу него,  всичко било сценарий, подготвен от екипа да го дискредитират и  те нарочно са го изгонили от състезанието.

Няма да се дам. Ще го разкрия какъв е пред цяла България, бесен е отхвърленият „талант“

Росен Марков е известен с шокиращите си и  ексцентрични прояви, не само в „България търси талант“, но и на различни доста странни протести, на  които самият той е организатор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *