Яне осъди Волен за 50 бона

Обидните квалификации, че е „презерватив на Бойко“, „лумпен“ и „измекяр“, отправени към Яне Янев, струваха на Волен Сидеров 54 бона. Лидерът на РЗС осъди националист №1 да му плати два пъти по 25 001 лв. заради обидите и обвинението, че е нападнал централата на „Атака“. Решението е на Софийския градски съд.

Яне Янев

„Всички, които са си позволявали да ме клеветят и дискредитират, ще имат съдбата на Сидеров. Омръзна ми да слушам гадости и небивалици, от които страда и семейството ми, близките ми. Това решение на съда е вид реабилитация за гнусните клевети по мой адрес“ заяви Янев. По думите му изходът от делото му с Волен бил пример как всички почтени хора могат да защитят правата си, а у нас работят честни съдии и прокурори. Лидерът на РЗС обаче няма да остави на мира другите клеветници, които са го хулили. Той уточни, че води още 15 дела, но не се хвали с това.

„Аз съм от такъв горд пирински род, силен и непоколебим, и като моите прадеди, които са се борили с несправедливостта, ще доведа делата си докрай“, отсече още Янев. Според делото лидерът на РЗС е претърпял „душевни страдания“, но първоначалният му иск от 100 хил. Той обаче не е удовлетворен.

Вместо това съдиите присъждат Сидеров да му изплати повече от половината сума, тъй като и в двата случая атакистьт се е оказал замесен в недоказани обвинения за централата и личния живот на Янев. Сидеров ще трябва да плати още 4500 лв. за адвокатски разноски и държавна такса по делото. Според закона лидерът на „Атака“ има право да обжалва присъдата в срок от две седмици. Това изобщо обаче не безпокои Янев.

http://www.youtube.com/watch?v=uoRNsr8EX1Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Тава което ти каза Волен е само малка част от истината. Ама ти каквито ги приказва за Боко тиквата, разбира се също бе истина, ако тръгне да те съди не знам колко хиляди ще ти свали от хомсексуалния задник .

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *