Йорданка Христова: Бойко Борисов е мачо, всяка жена трябва да го харесва

Йорданка красива финалВъв „ВИП Брадър“ се пречистих освен духовно,  така и физически, защото храната непрекъснато беше ограничена и все бяхме наказани за нещо.

Не съм си направила труда да гледам нито един епизод от шоуто, като излязох, защото разбрах, че е  излъчвано  най-негативното. Понякога се срамувам от някои колеги, които участват в подобни формати, но за себе си считам, че няма от какво да се срамувам, призна Йорданка Христова пред Люба Кулезич.

„Ужасно е друг да ми казва какво трябва да ям, какво да си облека, къде да отида и какво да направя. Сама си подреждам деня, но това живеене под строй и под команда го бях приела“, каза звездата.

Очакваше се от мен да се скарам с някого, но аз не съм скандалджийка и зная, че победител в такива двубои няма. Всички са губещи. Отминавам спора и точка“, заяви тя и допълни, че не е съгласна с твърдението, че е влязла в предаването да рестартира славата си. Нищо не съм спечелила, но нищо не съм и загубила, ако става дума за слава.

За квалификацията, че е комунистическа певица, Христова коментира: „Какво съм виновна аз, че съм родена и съм живяла по това време? По тази логика всички мои колеги оттогава трябва да въдат наречени по същия начин“. Според нея мисията й да е част от „Политбюро“ в Къщата е била „много гнусна“.

На въпроса дали е била  наистина гадже на Фидел Кастро, тя отговори: „Гадже? Фидел не може и няма как да има гадже. Той има една единствена любов и това е Куба“. Люба се опита да измъкне допълителна информация за отношенията между певицата и кубинския лидер с въпроса: „А добър любовник ли е?“.  Христова се измъкна с думите: „Той е велика личност, цар е на пиара, невероятен е“.

Доказателство, че Данчето си пада по силни и авторитетни мъже бе потвърдено от признанието й, че е  фенка на премиера Бойко Борисов  и думите й, че всяка жена трябва да му е фенка, защототой  е мачо. Той е мъж със замах и всеки няма как да не го го харесва. Такъв мъж ни трябва“, каза патетично Данчето.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *