Щерката на Йорданка Христова: Мама е пич!

Ивана на ЙорданкаПозовавам се на петата поправка и не желая да говорим за мен, каза Ивана, която бе дошла да защитава в брадъра номинираната си майка Йорданка Христова.

Тя отказваше да говори за своята ориентация  и я нарече извънземна, но Ники Кънчев не спря да дълбае и да пита Ивана кога се е самоосъзнала като друга, кога е писала на майка си, какво й е казала, как певицата е реагирала.

Реагира нормално, като всички майки, които си обичат децата.  Дъщерята на естрадната легенда подчерта, че майка й е  модерен и широко скроен човек и  е възпитала децата си в във всички  изконни ценности.

Цялото възпитание , което съм получила, го дължа на нея. Уважавам я и тя ме уважава. Уважавам всички възрастни хора, не деля хората на  млади и стари. Това, което съм сега, което наричате различност, е мой личен избор, направен съзнателно. Аз не съм извънземна, както се изразяват някои медии, аз съм човек като всички останали“,  заяви Ивана и прекъсна категорично  нездравото любопитство на Ники Кънчев.

Публична тайна е, че дъщерята на Йорданка  е интимна приятелка с Камелия Веселинова – бившата любов на  Люси Дяковска и двете бяха заедно в Къщата преди две години.  В един от епизодите шоуто сега  Христова призна, че дъщеря й е различна , но заяви открито: „Тя си е моята дъщеря, не я упреквам, има право на избор и аз се гордея с нея. Обожавам я!“.

Данчето се държи смело и борбено в Къщата, публиката я харесва и не си тръгна снощи, въпреки че беше номинирана.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *