Щерката на Йорданка Христова е новата любовница на Камелия

камелия гаджеКамелия, която стана известна на българите заради връзката си с Люси Дяковска, й изневерила не с коя да е, а с дъщерята на Йорданка Христова – Ивана.

Ивана отдавна преследвала страстната брюнетка, сваляла я и Ками не й устояла. Двете имали тайна връзка още в края на миналата година, когато бившата сервитьорка живееше още при Люси.

Ивана обаче поставила ултиматум, че не иска да дели любимата си с друга и така на Камелия й се наложило да избира. Тя избрала дъщерята на Йорданка, тъй като била нова тръпка, не искала деца, била осигурена и й обещала да се грижи за нея по-добре, отколкото предишната й любов.

Двете вече се появяват заедно в обществото и даже са си направили предизвикателна снимка, която са пуснали.

Още вчера Люси Дяковска призна, че й е много мъчно и трудно преглъща предателството на  бившата си любима. Бяхме много близки, обичах я, говореме си за наше дете, а тя отиде при друга. Трудно ми е, тежко ми е, трябва да мине време, за да преживея всичко това, каза певицата.

За Камелия вече всички са сигурни, че тя няма чувства към партньорките си, а просто ги използва. Не се ориентира към жени от нейната черга, а винаги се цели нависоко. Люси й беше трамплинът, а щерката на Йорданка Христова е още по-богата.

ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/5dE0M8ky8ZM

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *