Явор Бахаров се разделил с Луиза, понеже била малка

Явор и Луиза,Луиза Григорова  беше много малка, когато започнахме връзката си, пък  аз бях много опитен. Още в началото разликата си личеше

Както се казва аз буквално  си я отгледах от едно парче месо, или хайде от ученичка я направих истинска дама.

Това разказа с широка усмивка  актьорът Явор Бахаров. С нея  живяхме над  две години  заедно и всичко  ни  беше супер. Имахме любов, имахме кеш, имахме и свободно време. И лудо се забавлявахме. И двамата снимахме филми, буквално си имахме всичко”, сподели актьорът.

Той така и не можа или не пожела да обясни защо всъщност са се разделили.

Както е модерно напоследък,  с Луиза са останали много добри приятели до  днес, звънели си, виждали се от време на време, но само като приятели. Брат му  Захари също много я харесвал. Той направо  казвал – това е „нашето момиче” и непрекъснато го повтарял,  защото не виждал друго бъдеще за тях, освен да са заедно.

Защо се разделихме? – зададе си риторичен въпрос актьорът.  Може би просто  любовта намаля. Може би ни налазиха битовизмите. А може би просто така е трябвало да се случи. Изживях раздялата тежко, не ми беше лесно, но не го показвах пред другите, нямаше, а го задържах като емоции в себе си”, разказа още Явор.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *