Ясновидката Малина Николова: Магия с вода от изкъпан мъртвец е най-страшна! ИНТЕРВЮ

Пловдивчанката Малина Николова е жена с феноменални способности. Тя общува с отвъдното, разваля проклятия и лее куршуми против стрес. Благодарение на нея доста семейства са се сдобили с деца, а десетки разбити сърца са намирали утеха. Ясновидската дарба на Малина се проявява още, когато е дете. Това не е нещо необичайно в рода й – във фамилията й има още 3 жени екзорсисти. Всички те през годините са черпили информация от недостъпни за обикновените хора канали.

Ясновидката Малина Николова
Ясновидката Малина Николова

За разлика от повечето родни екстрасенси, които твърдят, че само развалят проклятия, Малина чистосърдечно признава, че практикува и бяла магия. Така помогнала на много двойки и семейства да се съберат отново след раздяла. „Правя тази намеса само ако клиентите ми са се разделили заради външни сили. Тогава нещата са поправими. Но ако съдбата е решила да не са заедно, нищо не, мога да направя“, обяснява Николова.

Много от тайнствените ритуали, които практикува, тя е научила от своите баби. Пловдивчанката обаче прилага и техники, които е разработила благодарение на своя собствен опит.

„Независимо как ще ги нарекат – прокоба или магия, тези неща съществуват. Виждам ги. Родовото проклятие е много тежко и се предава в поколенията. Трудно се премахва“, категорична е ясновидката.

– Изминалата година беше доста критична за много популярни личности у нас. Стабилни двойки се разделиха, разпаднаха се и няколко брака. След два развода певецът Веселин Маринов се оплака публично, че жените само го предават. Тв водещият Део пък на два пъти се сгодяваше и бе пред брак през тази година, но връзките му се разпадаха. В същото време Жени Калканджиева отново даде шанс на брака си, а тв продуцентът Андрей Арнаудов заживя със старата си любов Надя Иванова. На какво се дължат тези катаклизми в любовния им живот?
– Веско Маринов е орисан да бъде предаван от жените, които най-много обича. Не му върви със слабия пол. В същото време за него семейството е свято нещо, дава му сигурност. Затова и желанието му да се обвърже с брак е силно. Уви, връзките му с дамите са кармични.

Ясновидката Малина Николова– Какво означава това?
– Че имат сметки за уреждане от предишни животи. Кармична е и първата му любов – момиче, с което се познават от деца. Съдбата ги разделя на голямо разстояние един от друг и тя го изоставя. И следващата му любов от казармените му години, отново завършва с изневяра. Драматична е и раздялата му с първата му жена.

Там връзката също е кармична и причината за развода отново е изневяра, но този път от негова страна. Невярна се оказа и втората му съпруга Цветанка. Въпреки че Веско се е зарекъл повече да не сключва брак, той ще мине под венчило и трети път, но това ще се случи не по-рано от 2-3 години.

Део ще се ожени за последната си приятелка, но това ще стане през следващото лято. При Жени Калканджиева развод няма да има. Андрей засега няма никакво намерение да се жени, но ще се реши на тази крачка едва, когато стане баща. Надя ще му роди момче.

– Напоследък като че ли все повече хора се обръщат за помощ към нетрадиционната медицина за справянето с различни проблеми. Един от методите, чрез които премахвате безсъние, уплах при децата, заекване, нощно напикаване и стрес, е леенето на куршум. Как точно се прави този ритуал?
– Самият процес на леене става с малко парче от олово, което се разтапя на силен огън. След като се разтопи, се прехвърля в съд с вода и се разпръсква. Важни са и думите, които се произнасят наум. Ритуалът се прави най-малко три пъти. От оловото се образува фигурка, която показва кое е причинило проблема.

– Практикувате и восъколеене за изчистване на насъбралия се стрес и уроки…
– В предварително подготвена течност изливам разтопения восък и произнасям заклинания и молитви. Восъкът или оловото може да се леят и само по снимка, тъй като образът на човека, запечатан на хартия, е носител на цялата енергийна информация, която ми е нужна. Самата процедура отнема от 30 минути до 2-3 часа, в зависимост от проблема, а ефектът се усеща още след първия сеанс. Восъкът има триизмерна структура и запечатва в себе си негативната енергия. Когато се произнасят заклинанията, той се кодира и се постига желаният резултат, независимо дали става въпрос за уплах или негативна намеса в живота на човека. Щом восъчната отливка изстине, започвам да гадая по фигурите.

– А как разбирате дали някой има направена магия, или само си внушава?
– Има хора, които имат тежка съдба, а не магия. Те трябва да се примирят и да носят кръста си. Но когато нещастията са плод на странични намеси и не са по Божия воля, е необходимо да се премахнат. Господ ни е дал инстинкт сами да усещаме, ако има нещо нередно. Не може 2-3 пъти да ти се случва една и съща беда в живота и да не си вземеш поука. Много хора си въобразяват, че щом не им върви, непременно някой им е поръчал магия. Съветвам ги, ако усетят нещо такова, да потърсят специалист. Премахването на магията зависи от това как е направена и от колко време действа.

– Коя е най-страшната магия?
– Направената с вода, с която е бил изкъпан мъртвец. Имах случай, при който майка бе направила магия на снаха си, но тя беше рефлектирала върху сина й и двете й внучки. Потърси ме за помощ едната от внучките. Двете със сестра й нямаха деца.

– Ако магията е направена чрез предмет за даден човек, а до него се докосне друг, ще му подейства ли?
– Да, но само ако има кръвна връзка между двамата. Само слабите хора прибягват до правене и поръчване на магии. Силните се опитват да решат проблемите си сами.

– Викането на духове на покойници лесно ли е?
– Повечето хора не вярват, че духовете на мъртвите могат да бъдат извикани. Това обаче е напълно възможно, стига да знае човек каква техника да използва. Често когато при мен дойде някой клиент, починалите му близки се явяват сами. Прибягвам до спиритически сеанси само ако се налага. Трябват ми трите имена и възрастта на покойника.

– Опасен ли е този ритуал?
– След викане на духове някои от присъстващите се разболяват от шизофрения. На болния трябва да се четат молитви, с които демонът да се прогони там, откъдето е дошъл.

– Какво ви е необходимо, за да надникнете в бъдещето и миналото на човек?
– Нищо не искам да знам предварително за никого. Не задавам въпроси на клиентите си. Нужни са ми само рожденото име и навършените години. Виждам нещата като картина.

– Много ваши колежки чертаят апокалиптични картини, които виждат за бъдещето на страната. Каква ще е 2014 г. за българите?
– Ще е година на промени и значителни реформи. През първите 6 месеца обаче няма да усетим кой знае каква промяна. Правителството ще изкара мандата си докрай.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

5 коментара

  1. Добар вечер преди няколко месеца се разделихме с мъжа ми заради една жена тои без мен даже 5 минути не може же да стои

    • Zdravei . Magiite se razvalqt samo s Kiprianovi molitvi i Sveto prechastie . Trabva da otidesh pone nqkolko puti da ti gi chetat i svetena voda za vkishti i postepenno neshtata se razvalqt . Uspex

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.
Въведете кода за проверка: *