Пробутаха Наско за финалист в Х фактор

атанас колевСравнително добре рапиращият, но скаран с пеенето Наско от Варна снощи бе буквално избутан до финалите на Х фактор. Любимецът на ученичките от 10 до 16 годишна възраст отиде на финал, като от кумова срама продуцентите го пратиха на елиминации, на които той се класира на първо място.

Там рапърът влезе в музикална битка с Нелина и Теди, които за разлика от него изпяха песните си брилянтно. В такъв случай, в който няма място за сравнение между тримата, вариантите за стигането му до финал са два – или предаването се гледа само от ученички, които щуреят по високото симпатично 16-годишно момче, или резултатите са уговорени предварително и Саня се е наложила нейният участник да продължи.

Говори се, че тя е предложила договори с Теди и Нелина, като ще бъде продуциран по един самостоятелен техен клип и ще им бъде дадена възможност за старт в музикалната  кариера. А нейният любимец ще остане на финал и ще бъде поет после от нея в развитието му като рапър. А след това тя ще го наложи на сцената.

Учудващо е как след 24 часа гласуване Наско беше на четвърто място и как без да е изпял елиминационната си песен резултатът започна да се преобръща. Ако някой си даде труда пък да прочете коментарите в сайта на Нова телевизия он лайн, те са повече от язвителни по адрес на рапърчето. Над 90 процента от зрителите го обвиняват, че не може да пее, а шоуто е за музикални таланти. Обвиняват и менторите, които вместо да защитават момичетата с ангелски гласове, изведнъж започнаха да твърдят, че рапът е музикален талант, който стои едва ли не над тренирания и обработен глас, каквито имаха Теди и Нелина.

Наско беше и остана най-спорният участник в предаването, но зрителите вече се примириха, че както и да гласуват, победител остават винаги продуцентите.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.