Отврат! Хапваме суджук с четина и бисквити с червеи!

суджуккСуров суджук, в който се виждат големи парчета свинска кожа с неощавина четина, е новият „хит“ в търговската мрежа.

Ядосан купувач сподели в , че котката му го спасила от „удоволствието“  да налапа косматия суджук, добре изпечен и със салатка

Купил около килограм от месното произведение, но котката го нашушила и замяукала. Човекът откъснал парченце от колбаса да й даде да хапне и в ръцете му останала солидна хапка свинска кожа, заедно с прическата. Догади ми се. Не дадох дори на животното да хапне тази гнусотия, оплаква се читателят. Той отишъл обратно в известната верига супермаректи в София да направи рекламация.

Притеснената управителка казала, че ще му върне парите и ще изтегли наденицата от щанда, но потърпевшият отказал. Той искал да научи фирмата-производител и да поиска компесация лично от нея, както и да привлече вниманието на всички държавни органи, които да направят проверка и да съставят акт на фирмата.

В момента ядосаният човек разтръби новината по телевизията и е в очакване поне една институция да се заинтересува от случая и да направи проверка.

Учудени и погнусени граждани написаха в коментарите, че са се надявали, че преди да бъдат направени на салами, прасетата поне се измиват и се щавят. Но явно само ги колят и ги правят на суджук. Работил в подобно предприятие написа, че хората нямат наистина идея какво се слага в кренвирши, малотрайни колбаси и всички произведения,  в които месото се смила.

Не мога да се примиря, че някой трупа милиони, продавайки ни боклуци. Това е много гнусна история и фирмите трябва да отнесат солени глоби, възропта потърпевшият купувач.

Междувременно ядосана майка показа пък бисквитите, които купила за детето си. След като ги потопила в мляко, отгоре изплували големи тлъсти червеи.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

един коментар

  1. Гаврят се с нас непрекъснато, ядем боклуци, разболяваме се, умираме, но не протестираме. Това не мога да го разбера.

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *