Део пак ще става татко

Део спасенМечтата на Део да стане баща най-накрая  може и да се сбъдне.

Двамата с любимата му Мариана взели решение  да си имат бебе. През последните години Део непрекъснато повтаря, че е готов да стане баща и даже се притесняваше, че възрастта му напредва, а на хоризонта отроче не се задава.

Все нещо обаче не достигаше той да  реализира  мечтата си. Последваха две  раздели, едната с дългогодишната му приятелка Лора Караджова, която слуховете носят, че направила аборт от него, а после привърши и бурната трепетна връзка с танцьорката Елена Добрикова. Когато Елена чу, че той иска да я прави майка, избяга презглава.

Део обаче е неуморим и откри любовта с новата си половинка Мариана, с която вече живеят заедно цяла година. Двамата не крият, че са щастливи, че се разбират и с нетърпение очакват мига, в който ще станат родители.

Мулатката споделя също, че е готова да стане майка. „Искам го, защото си мисля, че майчинството  ще ме накара да бъда малко по-уверена, малко по-щастлива и най-важното ще имам цел в живота. Откакто загубих мама от лоша болест, една част от мен вече я няма. И детето ще запълни точно липсващата в мен част, ще ми даде  онази обич, която изгубих“, категорична е половинката на Део.

Тя иска да си имат момче, а Део пък няма претенции, за него е  най-важно бебето да е живо и здраво и да спортува. А той пък е готов да помага на жена си в отглеждането му и дори в домакинството.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *