Шоу! Черната Златка търси гадже на Елен Колева

Елен дупеАктрисата Елен Колева вече пази добро поведение една година и й писна да го играе самотница и почти двественица.

Тя е решила да се върне  трясък в кръга на богатите и известните и да заеме мястото си там, където най-лесно ще намери половинката си.

За целта звездата от филма „Шивачки” се е сприятелила с плеймейтката Златка Димитрова, която пък е една от вечните поканени на всички значими светски прояви у нас и практически има достъп навсякъде.

Димитрова приела ролята си присърце, тъй като в момента се изживява като фея на доброто и веднага взела актрисата под силиконовото си крило. С новото си малко странно приятелство Елен се надявала, че Златка ще успее да й намери подходяща компания, с която да се разсее, да прекарва приятно и да забрави за провалената си с гръм връзка с боса на „Олинеза” Александър Найденов. Наденов пък беснеел, защото искал да види бившата си в забрава и сритана в калта, където според него й е мястото, а тя пак наддигнала главица и пак била център на вниманието.

Сега Елен и Златка били неразделни и се чували и виждали почти всеки ден. Димитрова е превърнала в своя мисия  задачата да намери гадже на Колева и непрекъснато я мъкнела по срещи с подходящи кандидати.

В същото време стана ясно, че Елен ще участва в новото риалити „И аз го мога“ и ще плени зрителите, ако не с добри изпълнения, то с невинния си вид, големите си очи и красивото си стегнато тяло.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *