Евгени Минчев плаче за Иво Аръков

Евгени Минчев ревСлед бурни перипетии из Къщата Евгени Минчев не издържа и хлътна по младия Аръков.

Той отдавна го преследваше и му се умилкваше, но повод да пламнат чувствата му беше гушкането, прегръдките и беглата целувка, която си размениха на рождения ден на актьора.

Минчев не чака повече жокери и реши, че чувствата му са споделени. Когато на сутринта всички изтрезняха, а лордът се опита да пусне ръка на любимия си, Иво отскочи като опарен и му каза, че не му е приятно подобно държание.

Нещастен и отблъснат, Минчев изнесе цял концерт пред очите на шашнатата Ива Екимова. Едри сълзи, придружени с други секрети от носа, закапаха по лицето на отхвърления мъж. Защо плача сега, защо страдам, редеше Евгени. Защо той така ме нарани, първо ми даде аванс, прегърна ме, а после ме отблъсна. Винаги съм бил самотен, даже сега не знам влюбен ли съм или не съм, но знам, че съм наранен.

Несвикнала да се оправя с плачещи мъже, при това влюбени, при това в обекти от собствения си пол, Ива го галеше като дете по главата и го утешаваше, без да знае какво да му каже и как да го успокои. Ти си ми най-голямата приятелка, похвали я Минчев, който само два дни преди това я наричаше глупава патка и нагаждачка.

От своя страна пък Иво остави лорда да се нареве и каза – нека веднъж завинаги да разбере, че не съм като него и да спре да ме преследва, защото ми е обидно.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

Коментирай първи

Остави отговор

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван.




Въведете кода за проверка: *